GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάψευση των Ταλιμπάν ότι εμπλέκονται στην δολοφονία 2 δημοσιογράφων του AP

Οι Ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι δεν εμπλέκονται στην επίθεση που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην επαρχία Χοστ του Αφγανιστάν από την...



Οι Ταλιμπάν ανακοίνωσαν ότι δεν εμπλέκονται στην επίθεση που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην επαρχία Χοστ του Αφγανιστάν από την οποία έχασαν τη ζωή τους δύο γυναίκες δημοσιογράφοι του πρακτορείου ειδήσεων Associated Press.

«Οι μαχητές της ελευθερίας δεν εμπλέκονται στην επίθεση αυτή», δήλωσε ο Ζαμπιχουλάχ Μουτζαχίντ, ένας εκπρόσωπος των Ταλιμπάν. «Ενδέχεται να πρόκειται για προσωπικό θέμα», πρόσθεσε. Μία γερμανίδα φωτογράφος σκοτώθηκε και μία καναδή δημοσιογράφος τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά ενόπλου, πιθανόν αστυνομικού, στην περιοχή Τάνι της επαρχίας Χοστ, σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο.

«Η Άνια Νίντρινγκαους, γερμανίδα φωτογράφος και η Κάθι Γκάνον, καναδή ρεπόρτερ, εργαζόμενες στο AP, πυροβολήθηκαν από έναν αστυνομικό στις 11:00 (09:00 ώρα Ελλάδας) στην περιοχή Τάνι», δήλωσε ο Μπαριαλάι Ραουάν, αξιωματικός της αστυνομίας στην επαρχία Χοστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση