GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουντιάλ 2014: Ο Ρονάλντο θα νοικιάσει το σπίτι του στον Μπλάτερ για 10 χιλ. ευρώ την ημέρα

Μια είδηση πραγματικά περίεργη δημοσίευσε η βραζιλιάνικη εφημερίδα O Globo στην ηλεκτρονική έκδοσή της, που αν επαληθευτεί θα π...



Μια είδηση πραγματικά περίεργη δημοσίευσε η βραζιλιάνικη εφημερίδα O Globo στην ηλεκτρονική έκδοσή της, που αν επαληθευτεί θα προκαλέσει (κι άλλα) προβλήματα στον πρώτο παράγοντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, τον πανίσχυρο πρόεδρο της FIFA Γιόζεφ Μπλάτερ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ελβετός αξιωματούχος εξακολουθεί να αναζητεί οικία για να διαμείνει κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, που ξεκινά στις 12 Ιουνίου.

Μέχρι εδώ τίποτα παράξενο, όμως πηγές της εφημερίδας μιλούν για μια συμφωνία που έχει επιτευχθεί ανάμεσα στον Μπλάτερ και στον Βραζιλιάνο θρύλο του ποδοσφαίρου Ρονάλντο, προκειμένου ο τελευταίος να του ενοικιάσει το διαμέρισμά του με θέα στην παραλία Λεμπλόν, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, για τις συνολικά έξι εβδομάδες παραμονής του Μπλάτερ στη Βραζιλία, ο γηραιός (78 ετών) πρόεδρος της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας συμφώνησε να καταβάλει στον Ρονάλντο 1,5 εκατ. βραζιλιάνικα ρεάλ, ήτοι περίπου 500 χιλιάδες ευρώ, που σημαίνει ότι η ημερήσια αποζημίωση θα είναι μεγαλύτερη από 10 χιλιάδες ευρώ την ημέρα!
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση