GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωταπριλιά του 2015 η δίκη Μπέου - Δαλούκα

Ούτε την Δευτέρα 28 Απριλίου άρχισε η δίκη του Αχιλλέα Μπέου για «απόπειρα εκβίασης με απειλή της δραστηριότητας του εξαναγκαζο...



Ούτε την Δευτέρα 28 Απριλίου άρχισε η δίκη του Αχιλλέα Μπέου για «απόπειρα εκβίασης με απειλή της δραστηριότητας του εξαναγκαζομένου» σε βαθμό πλημμελήματος εις βάρος του πρώην διαιτητή Γιώργου Δαλούκα, για τον αγώνα Αρης - Παναθηναϊκός τον Σεπτέμβριο του 2010.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο έδωσε νέα αναβολή στη δίκη, την τέταρτη συνολικά και όρισε νέα δικάσιμο μετά από περίπου ένα χρόνο και συγκεκριμένα την 1η Απριλίου του 2015.
Αιτία της αναβολής η απουσία του βασικού μάρτυρα, Γιώργου Δαλούκα, ο οποίος είναι κλινήρης αλλά και του Αχιλλέα Μπέου, ενώ απών ήταν και ο δικηγόρος του πρώην ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Βόλου.
Επιπλέον, απόντες ήταν, μεταξύ των μαρτύρων και ο Σοφοκλής Πιλάβιος (οι πληροφορίες τον θέλουν να είναι στο Μεξικό για εκπαίδευση για να ενταχθεί στο CAS) αλλά και ο Αλέξης Κούγιας, που είχε άλλη δίκη. Παρόντες ήταν οι Κύρος Βασάρας, Βασίλης Τεροβίτσας αλλά και δύο δημοσιογράφοι που είναι μάρτυρες.
Η πρώτη αναβολή είχε δοθεί στις 9 Ιανουαρίου 2012 (λόγω κωλύματος του δικηγόρου του Αχιλλέα Μπέου), η δεύτερη στις 8 Ιανουαρίου του 2013 (λόγω παρέλευσης ωραρίου) και η τρίτη στις 19 Ιουνίου του 2013 (λόγω απουσίας του Γιώργου Δαλούκα, βασικού μάρτυρα).
pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση