GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε 235 θερινούς προορισμούς οι Lufthansa και Germanwings

Τέσσερις νέοι προορισμοί προστίθενται στο πρόγραμμα της Lufthansa– περισσότερα από τα ¾ των  Ευρωπαϊκών δρομολογίων εκτός Φρανκ...



Τέσσερις νέοι προορισμοί προστίθενται στο πρόγραμμα της Lufthansa– περισσότερα από τα ¾ των  Ευρωπαϊκών δρομολογίων εκτός Φρανκφούρτης και Μονάχου μεταβιβάζονται στη Germanwings.

Tα κύρια σημεία του θερινού προγράμματος 2014 είναι η έναρξη πτήσεων προς το αεροδρόμιο Haneda του Τόκιο, η ένταξη τεσσάρων νέων διηπειρωτικών δρομολογίων, η προσθήκη νέων προορισμών στη Μεσόγειο και η συνέχιση της μεταβίβασης των απευθείας συνδέσεων της Lufthansa στη Germanwings.

Στο θερινό πρόγραμμα της Lufthansa εντάσσονται τέσσερις νέοι προορισμοί: η Τζακάρτα, το αεροδρόμιο Haneda του Τόκιο, το Μπόντρουμ και η Λαμέτζια Τέρμε.

Συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, οι εταιρίες Lufthansa και Germanwings έχουν αυξήσει τη χωρητικότητα κατά 5% (ανά διαθέσιμα ‘seat-kilometres’).

Στο θερινό πρόγραμμα πτήσεων 2014, που θα ισχύσει από την Κυριακή 30 Μαρτίου έως το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014, οι πελάτες των εταιριών Lufthansa και Germanwings θα μπορούν να επιλέξουν από 235 συνολικά προορισμούς προς 78 χώρες.

Από τις 30 Μαρτίου η Germanwings θα αναχωρεί από το Ντίσελντορφ

Συνεχίζεται βάσει προγράμματος η σταδιακή μεταβίβαση στη Germanwings των απευθείας πτήσεων της Lufthansa που δεν πραγματοποιούνται μέσω των κόμβων της Φρανκφούρτης και του Μονάχου. Έτσι, στο θερινό πρόγραμμα, σχεδόν τα ¾ των προγραμματισμένων πτήσεων θα εκτελούνται από τη Germanwings.

Πρόσφατα, η εταιρία ανέλαβε τις πτήσεις από Αμβούργο προς Παρίσι και Λονδίνο, αυξάνοντας σε 24 τους προορισμούς που εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο αεροδρόμιο. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των πτήσεων από το Αμβούργο, τη Στουτγκάρδη, την Κολωνία/ Βόννη και του μεγαλύτερου αριθμού πτήσεων από το Βερολίνο, ενώ μέσα στο καλοκαίρι πρόκειται να μεταβιβαστούν τα εναπομείναντα απευθείας δρομολόγια της Lufthansa που πραγματοποιούνται από το Βερολίνο/ Tegel.

Έτσι, οι επιβάτες θα μπορούν να ταξιδεύουν απευθείας από τον ποταμό Σπρέε προς περισσότερους από 40 προορισμούς. Στις 30 Μαρτίου 2014, ημέρα έναρξης του θερινού προγράμματος, θα ολοκληρωθεί και η μεταβίβαση των απευθείας πτήσεων της Lufthansa από το Ντίσελντορφ.

Εφ’ εξής, οι 22 προορισμοί της Lufthansa θα εξυπηρετούνται από τη Germanwings, ενώ, κατά τη διάρκεια του έτους, θα προστεθούν καινούριοι προορισμοί από τον κόμβο στη Βόρεια Ρηνανία- Βεστφαλία.

Το Ντίσελντορφ θα είναι η μεγαλύτερη βάση της Germanwings, απ’ όπου θα πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις προς 68 προορισμούς.

Η Lufthansa θα διατηρήσει τα διηπειρωτικά δρομολόγια προς τη Νέα Υόρκη / Newark (καθημερινά) και το Σικάγο (5 πτήσεις την εβδομάδα), καθώς και τα δρομολόγια προς τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο.

Καινούρια δρομολόγια από Φρανκφούρτη προς Νοτιοανατολική Ασία και Αμερική

Στο θερινό πρόγραμμα θα αυξηθούν σημαντικά οι πτήσεις της Lufthansa προς τη Νοτιοανατολική Ασία. Από τις 30 Μαρτίου, θα προσφέρονται πέντε απευθείας πτήσεις την εβδομάδα από τη Φρανκφούρτη προς την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ (καθημερινά εκτός Τρίτης και Τετάρτης).

Από τις 31 Μαΐου, η συγκεκριμένη πτήση θα συνεχίζει προς τη Τζακάρτα της Ινδονησίας. Επιπλέον, οι επιβάτες θα μπορούν να ταξιδεύουν προς το Μόντρεαλ του Καναδά όχι μόνο από το Μόναχο αλλά και από τη Φρανκφούρτη. Η πτήση θα πραγματοποιείται πέντε φορές την εβδομάδα, κατά τους θερινούς μήνες.
Δύο νέα διηπειρωτικά δρομολόγια από το Μόναχο

Δύο καινούρια δρομολόγια θα προσφέρονται εφ’ εξής στους επιβάτες που αναχωρούν από το αεροδρόμιο του Μονάχου. Πλέον, θα μπορούν να ταξιδεύουν απευθείας προς την πόλη του Μεξικού, δυνατότητα που μέχρι πρότινος είχαν μόνο από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με Airbus A340-600, πέντε φορές την εβδομάδα (καθημερινά εκτός Δευτέρας και Τετάρτης). Παράλληλα, σύντομα θα ξεκινήσει η σύνδεση του Μονάχου με το Τορόντο, με Airbus A330 εξοπλισμένο με την καινούρια First και Business Class.

Η καθημερινή αυτή πτήση θα συμπληρώσει τα θερινά δρομολόγια από τη Φρανκφούρτη, προσφέροντας έτσι στους επιβάτες δύο επιλογές την ημέρα, προς την κορυφαία οικονομική μητρόπολη του Καναδά.

Η Lufthansa θα πετάει προς τον κόμβο της All Nippon Airways

Με την τροποποίηση του προγράμματος πτήσεων, η Lufthansa θα πετά κατά κύριο λόγο προς το αεροδρόμιο Haneda (Κωδικός IATA: HND) του Τόκιο.

Το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ιαπωνίας βρίσκεται 14 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας, καθιστώντας τη μετάβαση προς το κέντρο της πόλης εύκολη και άνετη. Από τις 30 Μαρτίου, η Lufthansa θα πραγματοποιεί καθημερινά απευθείας πτήσεις από τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο προς το αεροδρόμιο Haneda του Τόκιο.

Παράλληλα, το αεροδρόμιο Haneda προσφέρει εξαιρετικές συνδέσεις με εσωτερικές πτήσεις της ιαπωνικής εταιρίας All Nippon Airways, με την οποία η Lufthansa πραγματοποιεί πτήσεις κοινού κωδικού. Έτσι, οι επιβάτες της Lufthansa θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν ανταποκρίσεις προς περισσότερους από 40 προορισμούς της Ιαπωνίας.

Οι βασικές ανταποκρίσεις θα προσφέρονται για κράτηση ως πτήσεις κοινού κωδικού, με αριθμό πτήσης της Lufthansa. Η υφιστάμενη σύνδεση της Lufthansa με το αεροδρόμιο Narita του Τόκιο θα διατηρηθεί, με μια καθημερινή πτήση.

Έξι καινούρια αεροσκάφη διηπειρωτικών πτήσεων/ μακρινών διαδρομών

Η Lufthansa εκσυγχρονίζει το στόλο των διηπειρωτικών ταξιδιών και προσθέτει στο θερινό της πρόγραμμα επτά καινούρια, οικονομικά και πιο αθόρυβα αεροσκάφη: δύο καινούρια Airbus A380 θα διευκολύνουν τη διεύρυνση του θερινού προγράμματος με την έναρξη πτήσεων από τη Φρανκφούρτη προς τη Νέα Υόρκη (JFK), το Πεκίνο και το Σαν Φρανσίσκο.

Με την ενσωμάτωση των αεροσκαφών αυτών, ο στόλος της Lufthansa θα αριθμεί συνολικά 12 αεροσκάφη A380. Αντίστοιχα, ως το φθινόπωρο θα αυξηθεί σημαντικά και ο στόλος των Boeing 747-8 σε 14 συνολικά αεροσκάφη, με την ενσωμάτωση τεσσάρων νέων αεροσκαφών.

Για πρώτη φορά, οι επιβάτες που θα ταξιδεύουν από τη Φρανκφούρτη προς το Σάο Πάολο της Βραζιλίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ανέσεις της «βασίλισσας των αιθέρων». Από φέτος το καλοκαίρι το ολοκαίνουριο αεροσκάφος θα πραγματοποιεί δύο καθημερινές πτήσεις προς το Λος Άντζελες.

Απευθείας στην παραλία

Η Lufthansa επεκτείνει το δίκτυο δρομολογίων της στην Ευρώπη, προσθέτοντας δημοφιλείς προορισμούς διακοπών.

Για πρώτη φορά, η Lufthansa θα αναχωρεί από το Μόναχο προς δύο εξαιρετικά δημοφιλείς παραθεριστικούς προορισμούς: τη Lamezia Terme στην Καλαβρία της Νότιας Ιταλίας και το Μπόντρουμ, στη νοτιοδυτική Τουρκία. Και οι δύο παράκτιες αυτές πόλεις βρίσκονται πολύ κοντά σε ελκυστικά παραθαλάσσια θέρετρα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε αυτά.

Στο θερινό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνεται και η ισπανική παραλιακή πόλη Βαλένθια, που θα εξυπηρετείται με μια καθημερινή πτήση από τη Φρανκφούρτη. Το καινούριο αυτό δρομολόγιο θα προστεθεί στις υφιστάμενες συνδέσεις από το Ντίσελντορφ και το Μόναχο.

Το Μονπελιέ στη Νότια Γαλλία θα είναι ένας ακόμη προορισμός που θα προστεθεί στο θερινό δρομολόγιο της Lufthansa, με αναχωρήσεις κάθε Σάββατο από Φρανκφούρτη και Μόναχο και πτήση διάρκειας 90 λεπτών.

Μέσω της ιστοσελίδας lufthansaholidays.com η Lufthansa προσφέρει ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα με αεροπορικό εισιτήριο και ξενοδοχείο, προς επιλεγμένους ταξιδιωτικούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων πολλών από τους προαναφερθέντες.

Τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών Miles & More μπορούν να συλλέγουν μίλια με την αγορά ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι αεροπορικές εταιρίες του Ομίλου Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Germanwings, Lufthansa και SWISS – θα εξυπηρετούν από κοινού 301 προορισμούς σε 102 χώρες, με πτήσεις από τους κόμβους στις Βρυξέλλες, το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, το Μόναχο, τη Βιέννη και τη Ζυρίχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση