GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Ντόρα με δηλώσεις υπονομεύει τον Σαμαρά με σκοπό να τον αποτρέψει να προκηρύξει εθνικές εκλογές στις 25 Μάη»

Γράφει η Ερατώ Μπέλλου. «Η ΝΔ σήμερα είναι ένα μικρό κόμμα. Δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη που γνώρισα εγώ» δή...

Γράφει η Ερατώ Μπέλλου.

«Η ΝΔ σήμερα είναι ένα μικρό κόμμα. Δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη που γνώρισα εγώ» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη το Σάββατο 26 Απρ. 2014 λίγο πριν το μεσημερι στον Alpha.
Πριν από μερικές μέρες είχε δηλώσει δημόσια ότι το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ υποτιμάει τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων της.
Με τέτοιες δηλώσεις συνειδητά υπονομεύει τον Σαμαρά,και κυρίως σκοπεύει στο να τον αποτρέψει να προκηρύξει εθνικές εκλογές μέχρι τις 30 Απρ.2014 για τις 25 Μάη 2014, μαζί με τις ευρωεκλογές.
Διότι αν γίνουν ταυτόχρονα οι δυο αυτές εκλογές,η ΝΔ θα είναι στις εθνικές εκλογές πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες,ενώ αν οι εθνικές εκλογές γίνουν μετά θα είναι πίσω κατά 15 ποσοστιαίες μονάδες.
Στην πρώτη περίπτωση θα μπορέσει οριακά και δύσκολα να παραμείνει πρόεδρος της ΝΔ, στη δεύτερη περίπτωση όχι. Με τις δηλώσεις αυτές η Ντόρα προσπαθεί να κάνει τον Σαμαρά να μην πάρει τη σωστή απόφαση γι' αυτόν,και για τη ΝΔ,να διενεργήσει και εθνικές εθνικές εκλογές στις 25 Μάη 2014,προκειμένου να τον καθαιρέσει πιο εύκολα.
Να προσθέσω ότι ο Καραμανλής παραιτήθηκε μετά από ήττα με διαφορά 10,45 ποσοστιαίες
μονάδες.
Ο καιρός εγγύς έως τις 30 Απρ.2014,που λήγει η προθεσμία προκήρυξης εθνικών
εκλογών για τις 25 Μάη 2014.Πάντως αν ήταν ο Ναπολέων στη θέση του Σαμαρά,θα προκήρυζε
εθνικές εκλογές για τις 25 Μάη 2014 την τελευταία μέρα,στις 30 Απρ.2014.Τότε,την εποχή του
Ναπολέοντος η αστική τάξη ήταν μια επαναστατική τάξη,δεν είχε καμιά σχέση με τους
πλεονέκτες-κουτορνίθια της αστικής τάξης που γνωρίσαμε σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση