GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός 32χρονος αλλοδαπός υποβρύχιος αλιέας

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, στο λιμένα «ΠΟΤΑΜΟΥ» Αντικυθήρων, 32χρονος αλλοδαπός υποβρύχιος α...



Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, στο λιμένα «ΠΟΤΑΜΟΥ» Αντικυθήρων, 32χρονος αλλοδαπός υποβρύχιος αλιέας.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με το Ε/Γ-Ο/Γ «Β. ΚΟΡΝΑΡΟΣ» Ν. Αγίου Νικολάου 05 στο λιμένα Κισσάμου και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Καψαλίου Κυθήρων.

1 σχόλιο

  1. Άντε πρόβατο, μππεεεεεεε...

    3 μήνες πριν τις εκλογές σου πετάνε το Ποτάμι, ως δόλωμα για να κρατηθούν στην εξουσία με τις πλάτες κάποιων... Σου πέταξαν και το άλλο αγκίστρι, την Ελιά,να νομίσεις ότι άλλαξαν. Τυχαίο ; Όχι, ξέρουν σε ποιους απευθύνονται !

    2 μήνες πριν τις εκλογές μοιράζουν ευρώ, 3 ευρώ την ημέρα ανά οικογένεια. Ξέρουν ότι τα ψάρια και τα πρόβατα θα τσιμπήσουν πάλι, θα ξεγελαστούν και θα ψηφίσουν τα ίδια και τα ίδια σκ...., που μας χρεοκόπησαν με την πολιτική τους από το 1981 και μετά. Τυχαίο ; Όχι, ξέρουν σε τι ψηφοφόρους απευθύνονται. Θα πέσεις πάλι στη παγίδα, θα τους ψηφίσεις ( ΝΔ, Ελιά, Ποτάμι και τη σάρα και τη μάρα και το κακό συναπάντημα των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών τους ) και στις 26 Μαϊου θα αρχίσει νέο "πήδημα" σε φόρους, χαράτσια ακόμα και στον αέρα και περικοπές. Τυχαίο ; Ξέρουν σε ποιους απευθύνονται. Ξέρουν ότι πολλοί είναι μαριονέτες των διαπλεκομένων.

    Και τώρα σου έριξαν το τελευταίο δόλωμα ( αν δεν τσίμπησες από τα άλλα ) Βγήκες στις αγορές με επιτόκιο 5% !!! Τρέχα, βόδι, να πανηγυρίσεις την επιτυχία που θα πληρώνουν τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου ! ΝΔ, Ελιά- Πασόκ, Ποτάμι δουλεύουν καλά για τους τοκογλύφους και τους κερδοσκόπους. Για σένα, για τα παιδιά σου, για τα εγγόνια υπάρχουν μισθοί και συντάξεις πείνας, ανεργία, μετανάστευση, γενόσημα Ινδίας, ελλιπής περίθαλψη και παιδεία, απολύσεις, εργασιακός Μεσαίωνας, περικοπές σε εφάπαξ, φόροι στα ακίνητα και στη περιουσία σου ( και μετά τις κάλπες θα σου φάνε και τις καταθέσεις ), μέχρι να τα ξεπουλήσεις όλα στο 5% των πολιτικών τζακιών που μας κυβερνά και στους ξένους. Τα παιδιά σου και τα εγγόνια θα είναι δουλοπάροικοι της Γερμανίας, γι'αυτό θέλουν δικούς "ευρωβολευτές" στις εκλογές, όχι κομμάτων που θα φωνάζουν και θα διεκδικούν.

    Το δίχτυ, το αγκίστρι και το δόλωμα είναι έτοιμα για να σε ξαναπιάσουν και να τους ξαναψηφίσεις, και μετά θα συνεχίσουν τον καθημερινό "βιασμό" σε μειώσεις μισθών, συντάξεων, με φόρους και χαράτσια, θα σου πάρουν και τα σώβρακα. Πρώτα θα τους ψηφίσεις ΝΔ, Ελιά, Ποτάμι και Δημάρ ( ή τους υποψήφιους τους, επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους σε δήμους και περιφέρειες ) και μετά, όπως συνέβει και στις προηγούμενες εκλογές θα σε ξεπαστρέψουν, θα σε καθαρίσουν στεγνά για χατίρι των τοκογλύφων, κερδοσκόπων. Ραγιάδες μας θεωρούν, κορόιδα μας θεωρούν, βόδια μας θεωρούν.

    Όχι αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο, καμία ψήφος σε ΝΔ, Ελιά, Ποτάμι, Δημάρ και σε υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες που στηρίζονται από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Ελιά, Δράση και όλους όσους, άμεσα ή έμμεσα, συνετέλεσαν στην φτωχοποίηση του 85% των Ελλήνων. Άνεργοι,μισθωτοί, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, συνταξιούχοι, νέοι μαυρίστε τους στις κάλπες. Αποδείξτε ότι δεν είμαστε πιόνια τους, ότι δεν μπορούν τα πολιτικά τζάκια να μας δουλεύουν συνεχώς και να μας εκμεταλλεύονται. 4 χρόνια που υποφέρουμε, αυτοί συνεχίζουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια παντεσπάνι και να μην έχουν στερηθεί τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση