GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα κάνουν λίφτινγκ 35 εκατομμυρίων δολαρίων στο Κολοσσαίο

Το Κολοσσαίο πολύ σύντομα θα έχει διαφορετική εικόνα από αυτήν που είχαν συνηθίσει να βλέπουν όλοι όσοι επισκέπτονταν τη Ρώμη, ...



Το Κολοσσαίο πολύ σύντομα θα έχει διαφορετική εικόνα από αυτήν που είχαν συνηθίσει να βλέπουν όλοι όσοι επισκέπτονταν τη Ρώμη, αφού οι αρχές της πόλης αποφάσισαν να προχωρήσουν σε έναν μαζικό καθαρισμό όλων των τειχωμάτων μετά από 20 χρόνια. Παράλληλα θα επιδιορθώσουν και κάποιες ζημιές που έχουν αφήσει πίσω οι σεισμοί που χτύπησαν την πόλη στο παρελθόν.

Δεν θα ζωντανέψουν φυσικά παλιές εικόνες, ούτε θα εμφανιστούν ξανά μονομάχοι και λιοντάρια στην αρένα, αλλά ήδη τα πρώτα σημάδια από το λίφτινγκ είναι ξεκάθαρα.

Το κόστος της επιχείρησης θα ξεπεράσει τα 35 εκατομμύρια δολάρια και το Κολοσσαίο θα αποκτήσει πάλι το χρώμα που είχε στο παρελθόν και όχι αυτό που είχε τα τελευταία χρόνια λόγω της ρύπανσης και των καυσαερίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση