GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξάνθη: Καλλιεργούσε χασισόδεντρα μέσα στο σπίτι του ένας 36χρονος

Δεν πρόλαβε να δει να μεγαλώνουν τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε μέσα στο σπίτι του στο Εύμοιρο Ξάνθης, ένας 36χρονος Έλληνας με σκ...


Δεν πρόλαβε να δει να μεγαλώνουν τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε μέσα στο σπίτι του στο Εύμοιρο Ξάνθης, ένας 36χρονος Έλληνας με σκοπό να διακινήσει την παραγωγή τους όταν τα τρυγούσε. Οι άνδρες της Ασφάλειας έβαλαν τέλος στα σχέδιά του.
Οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες για το τι ετοίμαζε ο ύποπτος, έκαναν έρευνα στην κατοικία του και ανακάλυψαν τα 12 δενδρύλλια ύψους από έξι έως 15 εκατοστών, μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Ο 36χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.
Διπλή σύλληψη στην Πέλλα
Χρειάστηκε καταδίωξη για να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο με τους δυο νεαρούς επιβάτες που δεν σταμάτησε στο σήμα στάσης των αστυνομικών της Ασφαλείας Έδεσσας στο Προάστιο Πέλλας και ο οδηγός του διέφυγε με επικίνδυνους ελιγμούς. Ο 23χρονος συνεπιβάτης προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας ενώ πέταξε στο έδαφος μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δέκα γραμμαρίων που βρέθηκε αργότερα, αλλά συνελήφθη.
Ο 28χρονος οδηγός παρουσιάστηκε λίγη ώρα στο τοπικό τμήμα Ασφαλείας, συνελήφθη και παραπέμφθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και απείθεια.
Σύλληψη 35χρονου στη Νάουσα
Στην ευρύτερη περιοχή της Νάουσας συνελήφθησαν ένας 32χρονος πάνω στον οποίο οι αστυνομικοί που τον υπέβαλαν σε έλεγχο βρήκαν μία συσκευασία με ηρωίνη μικτού βάρους δυο γραμμαρίων και ένας 35χρονος στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκε μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,4 γραμμαρίου. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση