GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρουσιάστρια ξόδεψε 50.000 ευρώ για να φτιάξει τα δόντια της: "Μου λέγανε ότι μοιάζω με άλογο!" [photo]

Η παρουσιάστρια δεν άντεξε τα κακεντρεχή σχόλια των άλλων και έτσι αποφάσισε να ξοδέψει περίπου 50.000 ευρώ για να μην μοιάζει ...



Η παρουσιάστρια δεν άντεξε τα κακεντρεχή σχόλια των άλλων και έτσι αποφάσισε να ξοδέψει περίπου 50.000 ευρώ για να μην μοιάζει με άλογο.
Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται η ίδια που ανέφερε ότι όλοι της έλεγαν πρέπει να αλλάξεις τα δόντια σου επειδή μοιάζεις με άλογο. Η Κλόι Σιμς είχε ξοδέψει 23.000 ευρώ για να φτιάξει τα δόντια της αλλά και πάλι άκουγε άσχημα σχόλια γι αυτά.
Έτσι αποφάσισε να αφεθεί και πάλι στα μαγικά χέρια του οδοντιάτρου και πλήρωσε άλλες 23.000 ευρώ για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εν τέλει η Κλόι χαμογελάει όπως πάντα ονειρευόταν και δεν διστάζει λέει σε όλους ότι τα δόντια της είναι πολύ ωραία.
Η 23χρονη παρουσιάστρια είχε γίνει γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι «The Only Way Is Essex» και τότε όλοι της έλεγαν για τα δόντια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση