GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μείωση 50% των αμέσων ξένων επενδύσεων στην Βουλγαρία

Η Βουλγαρία έχει λάβει το μεγαλύτερο ποσό των άμεσων ξένων επενδύσεων από την Ολλανδία κατά τους δύο πρώτους μήνες του έτους, σ...



Η Βουλγαρία έχει λάβει το μεγαλύτερο ποσό των άμεσων ξένων επενδύσεων από την Ολλανδία κατά τους δύο πρώτους μήνες του έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία της Βουλγαρικής Κεντρικής Τράπεζας (BNB).
Οι Ολλανδοί έχουν επενδύσει συνολικά 48.700.000 ευρώ στην Βουλγαρία.

Οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι κατατάσσονται δεύτεροι μεγαλύτεροι επενδυτές στην χώρα με επενδύσεις ύψους 18.600.000 ευρώ, ενώ η πιο σοβαρή εκροή κεφαλαίων έγινε προς την Γαλλία - 6,5 εκατ. ευρώ, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας.

Οι άμεσες ξένες επενδύσεις στη Βουλγαρία κατά το πρώτο δίμηνο του έτους ανήλθαν σε 114 εκατ. ευρώ (0,3 τοις εκατό του ΑΕΠ), λιγότερα από τα 223.300.000 ευρώ πέρυσι την ίδια περίοδο. Αυτό αντιπροσωπεύει μια μείωση σχεδόν 50% σε ετήσια βάση.

Οι άμεσες ξένες επενδύσεις , σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία ,ανήλθαν σε 41 εκατ. ευρώ το Φεβρουάριο, το οποίο είναι σχεδόν 73% λιγότερο από ό, τι το 2013.

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση