GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα χέρια της αστυνομίας 70χρονος για απάτη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε στις 3 Απριλίου ένας 70χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθ...



Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε στις 3 Απριλίου ένας 70χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.
Ένας άνδρας κατήγγειλε στις 26 Μαρτίου ότι έπεσε θύμα του 70χρονου, ο οποίος από το 2008 έως το 2013 κατάφερε να του αποσπάσει 223.425,74 ευρώ, ισχυριζόμενος ψευδώς ότι θα επιστρέψει τα χρήματα από ποσό που θα εισέπραττε από δήμο για εργασίες συντήρησης και άλλες οικοδομικές εργασίες.
Ο 70χρονος αυτοπαρουσιαζόταν ως εργολάβος, ισχυριζόμενος ότι είχε καταθέσει εγγυητική επιστολή ύψους 600.000 ευρώ.

Στις 3 Απριλίου ο δράστης ζήτησε κι άλλα χρήματα από το θύμα και συγκεκριμένα 6.000 ευρώ προφασιζόμενος ότι αυτό ήταν το ποσό που όφειλε στην εφορία, ώστε να αποκτήσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, να απελευθερωθεί το ποσό της εγγυητικής επιστολής και να του επιστρέψει το ποσό που του όφειλε.

Σε συνάντηση που προγραμματίσθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο, ο καταγγέλλων παρέδωσε στον 70χρονο το ποσό σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Μετά τη συναλλαγή, ο δράστης συνελήφθη, έχοντας στην κατοχή του το χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση