GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήθελαν να πάνε στη Γερμανία περισσότερα από 72 κιλά χασίς

Περισσότερα από 72 κιλά χασίς είχαν κρύψει μέσα σε ξύλινους καναπέδες δύο άνδρες, ηλικίας 34 και 47 ετών. Τα ναρκωτικά, τα οποί...



Περισσότερα από 72 κιλά χασίς είχαν κρύψει μέσα σε ξύλινους καναπέδες δύο άνδρες, ηλικίας 34 και 47 ετών. Τα ναρκωτικά, τα οποία επρόκειτο να εξαχθούν στη Γερμανία, εντοπίστηκαν μετά από αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη.
Οι δράστες παρέδωσαν σε εταιρεία μεταφορών στην περιοχή του Ωραιοκάστρου τους καναπέδες, με την εντολή να μεταφερθούν στο εξωτερικό. Σε ειδικές κρύπτες των επίπλων είχαν κρύψει 70 αεροστεγή δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 72 κιλών και 742 γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά τα είχαν κρύψει στο κατάστημα κατασκευής επίπλων που διατηρεί ο 34χρονος, με έδρα την περιοχή των Συκεών. Επιπλέον, σε έρευνα στο σπίτι του τελευταίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο και 32 φυσίγγια διαφόρων τύπων. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση