GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόλλημα αδειοδότησης για 7 ΠΑΕ

Ευχάριστα ήταν τα νέα της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ για 11 από τις 18 ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, καθώς μετά από εξέταση των σχετικώ...


Ευχάριστα ήταν τα νέα της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ για 11 από τις 18 ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, καθώς μετά από εξέταση των σχετικών εγγράφων και των οικονομικών στοιχείων τους, έλαβαν σχετική άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και κατά συνέπεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η είδηση αυτή είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, που συμμετέχουν στα πλέι οφ, ενώ δεν έλαβαν άδεια Βέροια, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Εργοτέλης, Άρης, Πανιώνιος και ΟΦΗ.
Αυτές οι ΠΑΕ έχουν το δικαίωμα εντός πέντε ημερών να υποβάλουν έφεση κατά της απόφασης και στην περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι, από την επόμενη περίοδο θα έχουν περιορισμούς στον αριθμό των μεταγραφών και των ανανεώσεων ημεδαπών ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών, όπως άλλωστε και στις μεταγραφές αλλοδαπών.
Η απόφαση:
Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.
Χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΓΣ, ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΑΕΛ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923 ΑΠΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο., Π.Α.Ο.Κ., ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
Δεν χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και Ο.Φ.Η.
Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση