GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίδυμα αδέλφια 7 ετών πάλεψαν με κλέφτη!

Τοπικοί ήρωες έγιναν δίδυμα αδέλφια, ηλικίας μόλις 7 ετών, από την πολιτεία Σαν Αντόνιο του Τέξας, καθώς ρίσκαραν τη ζωή τους ...



Τοπικοί ήρωες έγιναν δίδυμα αδέλφια, ηλικίας μόλις 7 ετών, από την πολιτεία Σαν Αντόνιο του Τέξας, καθώς ρίσκαραν τη ζωή τους προκειμένου να απωθήσουν...
έναν άνδρα που έκλεψε το οικογενειακό τους αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Λουτσια Λοσάδα, μητέρα των δύο μικρών αγοριών, σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο, το απόγευμα της Πέμπτης ετοιμαζόταν να πάει στην εκκλησία με τα δίδυμα και την 1 έτους αδελφή τους, όταν συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει στο σπίτι το μπιμπερό του μωρού.

Η γυναίκα πετάχτηκε για δευτερόλεπτα στο σπίτι, αλλά όταν επέστρεψε, είδε έναν γνώριμό της άνδρα να της κλέβει το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρίσκονταν τα παιδιά της.

«Βγήκα από το σπίτι και τον είδα να περπατάει προς το μέρος του αυτοκινήτου. Του χαμογέλασα επειδή τον ξέρω από τη γειτονιά, τον βλέπω πάντα να περπατάει σε αυτόν τον δρόμο. Εκείνος απλά με κοίταξε και μπήκε στο αυτοκίνητό μου τρέχοντας», είπε.

Από εκεί και μετά, όμως, ανέλαβαν οι 7χρονοι Λούσιους και Λούις, οι οποίοι βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, καθώς δεν σκόπευαν να αφήσουν τον κλέφτη να ξεφύγει έτσι απλά.

«Τον κλωτσούσα και τον χτυπούσα με ένα φίδι», είπε ένα από τα αγόρια στους δημοσιογράφους.

Το φίδι ήταν, στην πραγματικότητα, ένα απλό παιχνίδι από καουτσούκ, το οποίο η Λοσάδα δίσταζε, αρχικά, να αγοράσει για τα παιδιά της, αλλά τώρα είναι ευτυχής που το έκανε.

Τελικά, μην αντέχοντας άλλο, ο δράστης κατέβασε τα δίδυμα αδέλφια από το αυτοκίνητο, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το σπίτι τους.

Τα παιδιά ήταν σώα και αβλαβή, ωστόσο, όσο και αν πάλεψαν, τόσο ο κλέφτης όσο και το αυτοκίνητό τους έκαναν... "φτερά".

Οι τοπικές Αρχές διεξάγουν τώρα έρευνα για τον εντοπισμό του υπόπτου, ο οποίος υπολογίζεται ότι είναι ηλικίας περίπου 30 ετών.

Δείτε το βίντεο:

directnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση