GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αδυνατίστε γρήγορα και «έξυπνα» μέσω μιας εφαρμογής – Χάστε έως και 7 κιλά με ένα κλικ!

Τι θα λέγατε για ένα ολικό «selfie lift» με το πάτημα ενός και μόνου κουμπιού; Η εφαρμογή SkinneePix έρχεται για να σας κάνει ...



Τι θα λέγατε για ένα ολικό «selfie lift» με το πάτημα ενός και μόνου κουμπιού;
Η εφαρμογή SkinneePix έρχεται για να σας κάνει ένα μοναδικό δώρο και να σας λύσει τα χέρια κάνοντας να δείχνετε έως και 7 κιλά πιο αδύνατοι.
Ζευγάρι από το Φοίνιξ κατασκεύασε μία εφαρμογή (SkinneePix) που είναι διαθέσιμη για τα γνωστά «έξυπνα» κινητά iPhone παρέχοντας τη δυνατότητα στους χρήστες της να χαίρονται για τις selfies τους!
Ο κύριος και η κυρία Γκριν πάτησαν λοιπόν πάνω στην πατέντα του Instagram που παρέχει μια σειρά φίλτρων που μπορούν να κάνουν τις φωτογραφίες των χρηστών να δείχνουν επαγγελματικές και με ένα συν βήμα σκέφτηκαν να εντάξουν και κάτι σαν photoshop, ώστε να είναι ευχαριστημένοι όσοι δείχνουν να έχουν ατέλειες με το πρόσωπο και το σώμα τους.
Βασιζόμενοι στο δεδομένο ότι η κάμερα προσθέτει περίπου επτά κιλά, θέλησαν η εφαρμογή τους να «αφαιρεί» από τη φωτογραφία ακριβώς επτά κιλά, έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται υπερβολικά το αποτέλεσμα και η φωτογραφία να μην απέχει πολύ από την πραγματικότητα!
Δείτε το αποτέλεσμα...
Πηγή: koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση