GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απολογούνται αύριο 8 συλληφθέντες σωφρονιστικοί

Τις οκτώ πρώτες κλήσεις απολογίας, από τις συνολικά δεκαπέντε, επέδωσε σήμερα, σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους των... φυλακών Νιγρ...



Τις οκτώ πρώτες κλήσεις απολογίας, από τις συνολικά δεκαπέντε, επέδωσε σήμερα, σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους των... φυλακών Νιγρίτας, η ανακρίτρια Σερρών Γεωργία Τουτουντζή.
Οι οκτώ πρώτοι κληθέντες καλούνται να απολογηθούν αύριο, Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, για την πράξη της διακεκριμένης περίπτωσης βασανιστηρίων κατά συναυτουργία, τα οποία επέφεραν το θάνατο του Αλβανού βαρυποινίτη Ίλι Καρέλι.
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμίες για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους προκειμένου οι συνήγοροί τους να έχουν το χρόνο να λάβουν τα αντίγραφα του κατηγορητηρίου και να προετοιμάσουν την υπερασπιστική γραμμή των εντολέων τους.

Στον κατάλογο των παραπάνω σωφρονιστικών υπαλλήλων δεν περιλαμβάνεται ο διευθυντής των φυλακών Νιγρίτας, ο οποίος αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση