GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

9ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Μαινάλου

Ο Σ.Δ.Υ.Τ. σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Τρίπολης, διοργανώνουν τον 9ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Μαινάλου, την Κυρι...



Ο Σ.Δ.Υ.Τ. σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Τρίπολης, διοργανώνουν τον 9ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Μαινάλου, την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 και ώρα 11:00 πμ.
Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας και του Δήμου Τριπόλεως.
Πρόκειται για αγώνα λαϊκού – μαζικού αθλητισμού, με ελεύθερη συμμετοχή, για άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18 ετών και άνω.
Οι συμμετέχοντες τρέχουν με δική τους ευθύνη και πρέπει να έχουν εξετασθεί από ιατρό πρόσφατα.

Ο αγώνας γίνεται κυρίως σε σκληρό χωματόδρομο και πολύ λιγότερο σε ορεινό γρασίδι και άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές (από 1.369μ. έως 1.692μ.), συνολική θετική ανάβαση 618μ. και κατάβαση 612μ., σε μαγευτικό τοπίο. Σταθμοί ανεφοδιασμού θα υπάρχουν κάθε 5 χλμ.
Εκκίνηση και τερματισμός στο οροπέδιο των Ρούχων, το οποίο βρίσκεται 5 χλμ περίπου από το Ορειβατικό Καταφύγιο Μαινάλου και το Χιονοδρομικό Κέντρο της Οστρακίνας.

Οι αποστολές των αθλητών θα πρέπει να ακολουθήσουν την οδό Καλαβρύτων και να φτάσουν στην περιοχή «Καρδαρά», που απέχει 18 χλμ από την Τρίπολη. Εν συνεχεία θα ακολουθήσουν το δρόμο που οδηγεί στο καταφύγιο της Οστρακίνας. Το καταφύγιο απέχει 10 χλμ από τον Καρδαρά. Συνεχίζοντας μετά από 5 χλμ περίπου, φθάνουν στο οροπέδιο των Ρούχων.

Δηλώσεις συμμετοχής ταχυδρομικώς στη διεύθυνση του Σ.Δ.Υ.Τ. «28ης Οκτωβρίου 34, Τ.Κ.22100, Τρίπολη» και με FAX στον αριθμό «2710223804» για τους συλλόγους. Οι ανεξάρτητοι αθλητές θα δηλώσουν μία ώρα προ της εκκίνησης στη γραμματεία του αγώνα.

Πληροφορίες στους αριθμούς 2710223804 (κ.κ Παπαντωνίου Παν/τη και Μπακούρη Ευανθία), 6974294142 (Καστανός Παναγιώτης), 6974719858 (Τούντας Μάρκος), 6986564482 (κα Ευανθία Μπακούρη).

ΕΠΑΘΛΑ: Κύπελλα και μετάλλια στους 3 πρώτους και στις 3 πρώτες της γενικής κατάταξης. Μετάλλια με τη μορφή του Θεού Πάνα σε όλους όσους τερματίσουν. Κύπελλο στη μεγαλύτερη ομαδική συμμετοχή καθώς και στον μεγαλύτερο και στην μεγαλύτερη σε ηλικία δρομέα.

Παρακαλούνται οι δρομείς, όπως έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα για ευνόητους λόγους.
ΣΧΟΛΙΑ:

• Για την συμμετοχή στον αγώνα είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης με τα πλήρη στοιχεία την ημέρα του αγώνα.
• Διαδρομή αγώνα: http://connect.garmin.com/course/5286345
• Το Σάββατο 12-4-2013, θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος στα σπήλαια του Κάψια, για τους συμμετέχοντες στον αγώνα και τους συνοδούς τους καθώς επίσης θα μπορεί να γίνει επίσκεψη σε οινοποιεία της περιοχής.
• Μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση, προσφορά από το ξενοδοχείο «nefeles mainalon resort» που βρίσκεται στον Καρδαρά, http://www.nefelesmainalon.gr/pos-na-erthete/
• Είμαστε σε επικοινωνία με την Ένωση Ξενοδόχων Αρκαδίας, για να εξασφαλίσουμε εκπτώσεις για όσους δρομείς θελήσουν να διανυκτερεύσουν στην περιοχή και σύντομα θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.
• Περισσότερες πληροφορίες για την περιοχή, μπορείτε να βρείτε στις ακόλουθες ιστοσελίδες:
o Ε.Ο.Σ. Τρίπολης http://www.eostripolis.gr/,
o Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου http://www.mainaloski.gr/,
o Δήμος Γορτυνίας http://www.gortynia.gov.gr/,
o Δήμος Τρίπολης http://www.traveltripolis.gr/, http://www.tripolis.gr/ .

Για το Δ.Σ του Σ.Δ.Υ.Τ.
Ο Πρόεδρος
ΠΑΝ/ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΝΟΣ

Ο Γεν. Γραμματέας ΜΑΡΚΟΣ ΤΟΥΝΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση