GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ένωση Τεχνικών της ΔΕΗ απεργεί στις 9 Απρίλη

Την απόφασή της να προχωρήσει σε 24ωρη απεργία στις 9 Απριλίου ανακοίνωσε η Ένωση Τεχνικών της ΔΕΗ. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίν...

Την απόφασή της να προχωρήσει σε 24ωρη απεργία στις 9 Απριλίου ανακοίνωσε η Ένωση Τεχνικών της ΔΕΗ.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Ένωση, «η ελληνική κοινωνία στο σύνολό της βιώνει τις πολιτικές των μνημονίων που οδήγησαν στη φτωχοποίηση, στην ανεργία,στα λουκέτα και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είναι ένας πραγματικός οδοστρωτήρας των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων του συνόλου των εργαζομένων στη χώρα μας και δεν έχει σκοπό να σταματήσει αυτήν την ολέθρια τακτική της, εάν κάποιος δεν της βάλει φρένο».


«Οι μόνοι που μπορούν να τo κάνουν αυτό είναι οι εργαζόμενοι, μέσα από μαζικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα αφανιστεί το όποιο δικαίωμα μας έχει απομείνει, στο όνομα της επίπλαστης "τροϊκανής ανάπτυξης". Είναι η ώρα να αφυπνιστούμε, γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πώληση του ΑΔΜΗΕ, της Μικρής ΔΕΗ, όπου το σχετικό νομοσχέδιο κατατέθηκε στη Βουλή, καθώς και νέες περικοπές στα εισοδήματά μας, μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν οι διεθνείς τοκογλύφοι» προσθέτουν οι τεχνικοί της επιχείρησης και καταλήγουν:

«Τα σχέδιά τους για το ξεπούλημα της ΔΕΗ είναι σε εξέλιξη. Το ξεπούλημα όλης της δημόσιας περιουσίας έχει ξεκινήσει. Οι εργαζόμενοι μαζικά μπορούν να ακυρώσουν τον σχεδιασμό τους. Να υπερασπιστούν τη δημόσια περιουσία, τα κοινωνικά αγαθά, τα συνταγματικά δικαιώματά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση