GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aνάληψη ευθύνης για την επίθεση στον ΟΑΕΔ στην πλατεία Αττικής

Την ευθύνη για την επίθεση στον ΟΑΕΔ στην πλατεία Αμερικής ανέλαβε μια ομάδα η οποία γνωστοποίησε τις θέσεις της με μία επιστολή...

Την ευθύνη για την επίθεση στον ΟΑΕΔ στην πλατεία Αμερικής ανέλαβε μια ομάδα η οποία γνωστοποίησε τις θέσεις της με μία επιστολή που δημοσίευσε στο διαδικτυακό χώρο indymedia.

Να υπενθυμίσουμε πως εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενος από γκαζάκια εξερράγη γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην είσοδο του κτηρίου του ΟΑΕΔ στην πλατεία Αττικής.

Ειδικότερα, τo κείμενο της ανάρτησης είναι το ακόλουθο: «Απόψε τα ξημερώματα και ενόψει της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης επιτεθήκαμε με γκαζάκια στον ΟΑΕΔ της πλατείας Αττικής για να καταγγείλουμε έμπρακτα την εθελόδουλη συνεργία της διοίκησης του οργανισμού με τις επιταγές ή και προσταγές των αφεντικών και των κυβερνητικών συνεταίρων τους στην ξεδιάντροπη κοροϊδία εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων, καθώς και την συνεχόμενη εξαθλίωση των «τυχερών μισθωτών» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επιπλέον, επισημαίνεται: «Τα επιδόματα πείνας, και οι διευκολύνσεις εκμετάλλευσης που παρέχονται στην εργοδοσία μέσω των προγραμμάτων κατάρτισης και εξειδίκευσης επιτείνουν μόνο την ψηφοθηρική ομηρία όλων όσων έχουν ανάγκη εργασίας για να επιβιώσουν, και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν αξιοπρεπείς συνθήκες επίλυσης της όλο και διογκούμενης ανεργίας. Η συνέχεια ας δωθεί στους δρόμους. Νο Pasaran!».

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση