GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bαριά βιομηχανία‏...

Συνεδριάζει η Διϋπουργική Επιτροπή για τη βιομηχανική πολιτική. Στην συνεδρίαση που θα κάνουν όλοι οι αγαπητοί μας πολιτικοί εκτός από αυ...

Συνεδριάζει η Διϋπουργική Επιτροπή για τη βιομηχανική πολιτική.
Στην συνεδρίαση που θα κάνουν όλοι οι αγαπητοί μας πολιτικοί εκτός από αυτά που θα βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων και αποφάσεων να βάλουν στο μυαλό τους και τις χιλιάδες οικογένειες που έχουν απολυμένους, ανέργους και διαθέσιμους εργαζόμενους λόγο της πολίτικης που έχουν ακολουθήσει έως τώρα στην βαριά βιομηχανία. Σαν εργαζόμενος σε διαθεσιμότητα στην Χαλυβουργική να σας πω το αποτέλεσμα των πολιτικών σας μόνο στην Χαλυβουργική ξεκινώντας από το ποια είναι η Χαλυβουργική στη νέα εποχή.
Το 1994 η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία στην οποία απονέμεται ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ από τον ΕΛΟΤ για τους παραγόμενους χάλυβες οπλισμού του σκυροδέματος.
Το 2001 η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ πιστοποιείται από τον ΕΛΟΤ για το εφαρμοζόμενο ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ κατά ΕΛΟΤ EN ISO 9002. Παράλληλα, λαμβάνεται η απόφαση για ριζικό εκσυγχρονισμό των παραγωγικών μονάδων και εγκατάσταση εξοπλισμού βέλτιστης διαθέσιμης τεχνολογίας.
Το 2003, ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της επένδυσης αξίας 150.000.000 € και ξεκινά η λειτουργία των νέων παραγωγικών εγκαταστάσεων πρωτοποριακής τεχνολογίας. Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ, πιστοποιείται κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2000.
Το 2006, το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ, πιστοποιείται κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 14001:2004. Παράλληλα, ολοκληρώνεται η δεύτερη φάση της επένδυσης, ύψους 100.000.000 €, με την λειτουργία του δεύτερου υπερσύγχρονου ελασματουργείου καθώς και δύο νέων μονάδων παραγωγής πλεγμάτων στο εργοστάσιο Ελευσίνας, οι οποίες εξασφαλίζουν στην ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ ετήσια παραγωγική ικανότητα ύψους 1.000.000 τόννων, ενώ επίσης, κατασκευάζονται και νέοι, υπερσύγχρονοι αποθηκευτικοί χώροι.
Το 2007, πραγματοποιείται μια νέα επένδυση σε μια μονάδα παραγωγής “Spooler” η οποία παρέχει τη δυνατότητα παραγωγής προϊόντων χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος σε ειδικού τύπου κουλούρες, διεθνώς γνωστές ως “Compact Rebar Coils". Αποτελεί την πρώτη μονάδα αυτού του τύπου που εγκαθίσταται στην Ελλάδα, γεγονός που καθιστά τη ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ τον πρώτο και μοναδικό παραγωγό τέτοιου τύπου προϊόντων χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος στη χώρα μας.
Να σημειώσω ότι το σύστημα έλασης του υπερσύγχρονου ελασματουργείου είναι από τα μοναδικά στον κόσμο που μπορεί με μια γραμμή έλασης να παράγει σκίζοντας την πρώτη υλη (μπιγέτα) και να παράγει μπετόβεργα σαν να δούλευαν 4 τμήματα έλασης ενός ελασματουργείου π.χ στην Ιταλία ή στην Γαλλία.
Φυσικά το παραπάνω αποτέλεσμα εκτός από την οικογένεια Αγγελόπουλου οφείλεται και στην άριστη κατάρτιση και δουλεία των εργαζομένων της Χαλυβουργικής. Όμως το αποτέλεσμα των πολιτικών σας και η κρίση έκαναν ένα άριστο εργοστάσιο με 500 περίπου εργαζόμενους να μείνουν 260 και από αυτούς 192 να είναι σε διαθεσιμότητα παίρνοντας τον μισό μισθό τους και περιμένοντας την λεγόμενη ανάπτυξη σας
Αν είναι ανάπτυξη να μην λειτουργούν και να υποστηρίζονται δεκάδες τέτοιες αξιόλογες επιχειρήσεις που δίνουν ψωμί σε χιλιάδες εργαζομένων οι όποιοι φορολογούνται και καταναλώνουν τότε η λογική έχει χαθεί παντελώς από την χώρα που λέγεται Ελλάδα.
ΕΛΕΚΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Λαΐνης Στέφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση