GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

B. Μιχαλολιάκος: Δεν μ΄ανησυχεί η υποψηφιότητα Μώραλη...

Μοναδικός μου αντίπαλός είναι τα προβλήματα της πόλης, δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, προσθέτοντας ότι δεν ανησυχε...


Μοναδικός μου αντίπαλός είναι τα προβλήματα της πόλης, δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος, προσθέτοντας ότι δεν ανησυχεί από την υποψηφιότητα του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Γιάννη Μώραλη, για τον δήμο Πειραιά και, όπως είπε, οι υποστηρικτές του Ολυμπιακού στο μεγάλο λιμάνι μπορεί να ψηφίζουν διάφορα κόμματα.
Εξάλλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωρος Δρίτσας, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας των κυρίων Ι. Μώραλη και Β. Μαρινάκη για τον δήμο Πειραιά τόνισε: «Εδώ το σύστημα επιχειρηματικών και πολιτικών συμφερόντων δεν επιστρατεύει απλά τις εφεδρείες του. Κυριολεκτικά δίνει τα ρέστα του …».
Η συστράτευση των πολιτών του Πειραιά με την απήχηση, που είχε από την πρώτη στιγμή, φαίνεται ότι τάραξε τον ύπνο των δυνάμεων, που προσπαθούν, αγωνιωδώς, να παραμείνουν αγκιστρωμένες στην εξουσία. Έχουμε εμπιστοσύνη στις Πειραιώτισσες και στους Πειραιώτες. Είμαστε πάρα πολύ καλή ομάδα. Ο Πειραιάς θα νικήσει».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση