GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Είναι ένα σημάδι εμπιστοσύνης»

Την έξοδο της Ελλάδας για δανεισμό στις αγορές χαιρέτησαν, με γραπτές ανακοινώσεις που εξέδωσαν σήμερα από τις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος...


Την έξοδο της Ελλάδας για δανεισμό στις αγορές χαιρέτησαν, με γραπτές ανακοινώσεις που εξέδωσαν σήμερα από τις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάρτιν Σουλτς, ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Ζοζέφ Ντολ.
Ο Μ. Σουλτς υπογράμμισε πως είναι ένα σημάδι εμπιστοσύνης αλλά και ένα βήμα επιστροφής στην ομαλότητα, τονίζοντας ωστόσο ότι η πλήρης επιτυχία θα έλθει όταν ο ελληνικός λαός δει το βιοτικό του επίπεδο να βελτιώνεται και όταν σημειωθεί μείωση της ανεργίας.
Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τόνισε ότι η κοινή συνταγή της Ευρώπης αρχίζει να λειτουργεί και ότι η Ελλάδα αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της οικογένειας της ευρωζώνης, ενώ ο Ζ. Ντολ ανέφερε ότι οι θυσίες του ελληνικού λαού αποδίδουν και χαιρέτισε τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Τρομοκράτες ……..
    Τι είναι ΟΙ τρομοκράτες στην Ελλάδα?

    ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!
    ΚΑΙ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ……. Γιατί σίγουρα δεν μπορεί το Ελληνικό κράτος να βγαίνει και να πανηγυρίζει μετά από κάθε τρομοκρατική ενέργεια!!!
    Και επί το λαΪκότερον Ο,ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…..ΕΝΑΣ ΚΑΠΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΕ Η Α Λ Η Θ Ε Ι Α ……..

    Οι Αμερικάνοι πρέπει να αποφασίσουν, θέλουν την Ουκρανία Ρωσική ή Γερμανική? Αν θέλουν το δεύτερο καλό είναι να προετοιμάζονται πρακτικά για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, δηλαδή να αρχίσουν κατ' αρχήν να κατασκευάσουν μερικές δεκάδες εκατομμύρια φέρετρα για τους στρατιώτες τους έστω και εξαϋλωμένους.
    Από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας που τόσο μόχθησαν, μάλλον σπρωγμένοι από Γερμανούς πράκτορες εντός των πολιτικών τους δομών, ο μόνος ωφελημένος είναι η Γερμανία και ο πιστός της σύμμαχος η Τουρκία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση