GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν «ξηλώνεται» το εθνόσημο από τις στολές των στρατιωτικών

Τέλος στα σενάρια κατάργησης της ελληνικής σημαίας και του εθνοσήμου από τις στολές των Ελλήνων στρατιωτικών βάζει, με απόφασή του, ...


Τέλος στα σενάρια κατάργησης της ελληνικής σημαίας και του εθνοσήμου από τις στολές των Ελλήνων στρατιωτικών βάζει, με απόφασή του, το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ).
Σύμφωνα με σχετική άτυπη ενημέρωση, το εθνόσημο της Ελληνικής Δημοκρατίας (σταυρός επί θυρεού, που περιβάλλεται από φύλλα δάφνης) θα χρησιμοποιείται στις στολές των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Το εθνόσημο είναι το επίσημο έμβλημα του ελληνικού κράτους και το εθνικό σύμβολο, που μπαίνει σε όλα τα ενδύματα και στολές των Ενόπλων Δυνάμεων, αναφέρεται σχετικά.
Επισημαίνεται, μάλιστα, ότι κανείς δεν «ξήλωσε», όπως από κάποιους κακόβουλα αναφέρεται, την ελληνική σημαία από τις στολές των Ελλήνων αξιωματικών.
«Άλλωστε, το εθνόσημο -στο οποίο περιλαμβάνεται η ελληνική σημαία- δεν είναι διακοσμητικό των στολών, όπως αντιμετωπίζεται από τους ίδιους κακόβουλους σχολιαστές, αλλά το εθνικό μας σύμβολο» υπογραμμίζουν κύκλοι του Πενταγώνου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νέο σήμα αναγράφεται πάνω από το εθνόσημο το «ΕΛΛΑΣ» αποκλειστικά με ελληνικούς χαρακτήρες, ανεξάρτητα αν φέρεται στο εσωτερικό της χώρας ή στο εξωτερικό και αντικαθιστώντας το «HELLAS» που αναγραφόταν πάνω από την ελληνική σημαία στο εξωτερικό.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Μένει ένας μήνας μέχρι τις εκλογές όπου για πρώτη φορά θα μπορέσουν οι Έλληνες να απελευθερωθούν από τα πολιτικά τζάκια που μας βασανίζουν εδώ και δεκαετίες.

    ΝΔ, Ελιά και Ποτάμι ζητάνε τις ψήφους για να συνεχίσουν να έχουν υποτελείς, φτωχούς και άνεργους το 85% των Ελλήνων, που θα ζουν με μισθούς και συντάξεις πείνας και ένα μικρό ποσοστό θα έχει δουλειά, σπίτι, χωράφια, καταθέσεις. Μοιράζουν καραμέλες για πάρουν ψήφους πριν τις εκλογές, και θα μας πάρουν και τα σώβρακα μετά τις κάλπες. Κάθε φορά έτσι κάνουν.

    Ζουν στη χλιδή και στις ανέσεις, δεν έχουν καταλάβει οικονομική κρίση, έχουν καταθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας, τα παιδάκια τους περνάνε χλιδάτα, ενώ οι οικογένειες με παιδιά, οι τρίτεκνοι, οι πολύτεκνοι, οι μισθωτοί, οι νέοι ζουν ένα νέο Μεσαίωνα, σαν δουλοπάροικοι. Ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει φόρους και χαράτσια και δάνεια.

    Μία ελπίδα υπάρχει : να ξυπνήσει ο κόσμος και να πετάξει στα τάρταρα ΝΔ, Ελιά, Ποτάμι και Δημάρ. Η ψήφος μας δεν είναι εξαγοράσιμη ! Θέλουν αποχή, λευκά, άκυρα, ψήφο σε μικρά κομματίδια άνευ ουσίας, για να συνεχίσουν να κυβερνάνε χειρότερα και από την Τουρκοκρατία ! Η γερμανική Κατοχή κράτησε 4 χρόνια, η δική τους κρατά εδώ και δεκαετίες. Τα πολιτικά τζάκια μας χρεοκόπησαν, θέλουν να αρπάξουν μισθούς, συντάξεις, υγεία, παιδεία, ακίνητη περιουσία και καταθέσεις για χάρη των λίγων ! Μην τους αφήσεις να σε ξανακοροιδέψουν. Τα λίγα κομματόσκυλά τους τρέχουν στους δήμους, στις περιφέρειες και στις ευρωεκλογές, για θέσεις, λεφτά, καρέκλες, ρουσφέτια. Κι εσένα σε έχουν χ...νο και ταπεινωμένο και εξευτελισμένο σε συσσίτια και χρέη και ανέχεια και στέρηση. Μαύρισέ τους. Μην δώσεις ούτε μία ψήφο σε υποψήφιους ( επίσημους ή ανεπίσημους ) της ΝΔ, του Πασόκ, της Ελιάς, του Ποταμιού, της Δημαρ. Θέλουν να εξαπατήσουν πάλι ! Μας θεωρούν βόδια, γίδια, μαριονέτες τους ! Μην τους αφήσεις να σε εξαπατούν συνεχώς ! Μαύρισέ τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση