GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στέλιος Διονυσίου: «Κάποιοι με έβαλαν στο συρτάρι...»

Το comeback, το «Just the 2 of us», ο σκληρός κριτής, ο Στράτος Διονυσίου, τα λάθη, οι απογοητεύσεις, η ανάκαμψη και οι  μεγάλε...



Το comeback, το «Just the 2 of us», ο σκληρός κριτής, ο Στράτος Διονυσίου, τα λάθη, οι απογοητεύσεις, η ανάκαμψη και οι  μεγάλες λατρείες της ζωής του: η σύζυγός του Μαριλίτα και τα δύο παιδιά του, Στράτος και Στέλλα

Απλός, προσιτός, ειλικρινής, παιδί της διπλανής πόρτας που παραμένει πάντα ίδιο είτε βρίσκεται στη δημοσιότητα είτε εκτός αυτής. Ο Στελάρας, όπως τον αποκαλούν οι φίλοι και οι θαυμαστές του, επέστρεψε πιο ώριμος από ποτέ και δηλώνει έτοιμος να κερδίσει το «χαμένο» στοίχημα με το τραγούδι.

- Θα ήθελα να ξεκινήσουμε από όλα τα αρνητικά σχόλια που έχουν γραφτεί για το «Just the 2 of us» σε επίπεδο παραγωγής. Θεωρείς ότι συμμετέχεις σε ένα κακό σόου;Στα δύο πρώτα live είχαμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τον ήχο. Πολλοί δεν άκουγαν τη μουσική και μη γνωρίζοντας πού να πατήσουν, ξέφευγαν τονικά. Αλλά τα πράγματα βελτιώνονται. Αυτό που ενοχλεί είναι η χολή και η κακία που βγάζουν κάποιοι για το σόου. Αν είναι μάγκες κι αν το θεωρούν εύκολο, ας έρθουν να το κάνουν αυτοί. Ναι, έχω ενοχληθεί πολύ με το κράξιμο διότι σε καμία περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με ένα κακό σόου. Σίγουρα υπήρξαν κάποια θέματα, όπως με τον ήχο και τον φωτισμό, για τα οποία δεν ευθυνόμασταν εμείς. Πατήσαμε πόδι και διορθώθηκαν. Είναι ένα παιχνίδι, όχι το τέλος του κόσμου. Ενα παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο οποίο θα τα δούμε και θα τα ακούμε όλα.

- Θεωρείς ότι ήταν υπερβολικό το tweet που ανέβασε ο Χάρης Βαρθακούρης για τη Ρούλα Κορομηλά γράφοντας: «Αν την επόμενη φορά, ενώ μιλάω, κάποιος κριτής γελάει δυνατά και δεν με σέβεται, την κάνω... Τέτα μου γλυκιά, σε παρακαλώ πολύ, αν τύχει κι έρθει η Ρούλα για τα νύχια της στο μαγαζί σου, φώναξέ με να την αναλάβω εγώ...» Ο Χάρης είναι παρορμητικός. Μπορεί στα νεύρα του να πει το χειρότερο και να σε προσβάλει, αλλά μετά από λίγο το μετανιώνει και το διορθώνει. Η αλήθεια είναι ότι το παρατεταμένο γέλιο της Ρούλας ήταν λίγο ενοχλητικό, αλλά αυτά συμβαίνουν.

- Εσύ πώς βλέπεις τη συμμετοχή μιας μανικιουρίστας σ’ ένα τέτοιο σόου; Μήπως τα βλέπουμε πολύ σοβαρά τα πράγματα στην ψυχαγωγία; Η Τέτα είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, ο κόσμος τη γνωρίζει από τις πρωινές εκπομπές, την αγαπάει, έχει αποδοχή και πέραση.

- Πώς βλέπεις την επιτροπή; Ο Γιώργος Θεοφάνους κάποιες φορές είναι σκληρός, όπως στο πρώτο live, με το άκομψο σχόλιό του για τη Στέλλα Καλή, ότι ο μαθητής της, δηλαδή ο Μάρκος Σεφερλής, ήταν καλύτερος από τη δασκάλα. Η Ρούλα Κορομηλά είναι αγαπημένη και μας εμψυχώνει όλους, ενώ ο Δημήτρης Αρβανίτης έχει σωστές απόψεις και μια οπτική που μας βοηθάει πολύ.

- Θα μπορούσαμε να πούμε ότι κάνεις ένα comeback και πόσο μακριά από την ιδιοσυγκρασία σου είναι αυτή η συμμετοχή; Είναι σίγουρα ένα comeback, κι ας μη γελιόμαστε, το παιχνίδι μάς βάζει στην επικαιρότητα όλη την εβδομάδα. Η τηλεόραση ήταν πολύ μακριά από την ιδιοσυγκρασία μου, αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα. Ισως να βρίσκομαι σε μια φάση της ζωής μου όπου θέλω να περάσω καλά γιατί για κάποιο διάστημα δεν ήμουν καλά.
- Μήπως τελικά σου έκανε κακό η αποχή από τα media και απ’ όλο το παιχνίδι του lifestyle; Οπωσδήποτε μου έκανε κακό. Καλώς ή κακώς, αν δεν δίνεις συνεντεύξεις και δεν βγαίνεις στην τηλεόραση και στα ραδιόφωνα, ο κόσμος σε ξεχνά. Εχω να κάνω αρκετά χρόνια δισκογραφία και γενικώς απείχα.

- Για ποιον λόγο; Γιατί πικράθηκα πολύ με κάποιους ανθρώπους όταν κοντά στο 2004 με έβαλαν σ’ ένα συρτάρι. Απογοητεύτηκα πολύ και πήρα την απόφαση να βγάζω τα προς το ζην για την οικογένειά μου απέχοντας από την επιθυμία να κάνω δίσκο. Αυτοί οι άνθρωποι μου έκοψαν τα φτερά με μεγάλα λόγια. Εκανα ό,τι μου έλεγαν γιατί θεωρούσα πως, αφού το λένε αυτοί, θα έχουν δίκιο. Μου έλεγαν ότι δεν είναι η ώρα μου κι ας είχα επιτυχία, ότι θα κάναμε δουλειά όταν έπρεπε, κι εγώ τους πίστευα χάνοντας πολύτιμο χρόνο. Την πάτησα. Αλλά τώρα πια ο Στέλιος άλλαξε και κοιτάζει μπροστά.

- Ποια ήταν τα λάθη που έκανες τότε; Το ότι δεν άκουσα τους ανθρώπους που ήθελαν το καλό μου, όπως τον αδελφό μου Αγγελο. Μετά τη μεγάλη επιτυχία με τον Μάριο Τόκα, το 1998, θα έπρεπε να κάνω πάλι μαζί του δουλειά αλλά δεν τον άκουσα. Για κάποιους λόγους η εταιρεία μου, τότε, έλεγε ότι έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό. Στα 23 μου χρόνια, το μυαλό μου ήταν στον Παναθηναϊκό, στα φιλαράκια μου και στις γκόμενες. Η επιτυχία ήρθε σε μικρή ηλικία και δεν είχα το μυαλό και την εμπειρία να τη διαχειριστώ σωστά. Τη θεώρησα αναμενόμενη γιατί για μένα το τραγούδι είναι η ψυχή μου. Εκεί έγινε το λάθος. Επίσης, δεν άκουσα έναν μεγάλο επιχειρηματία που ήθελε να ασχοληθεί μαζί μου. Ολα αυτά τα χρόνια είμαι μόνος μου. Στην αρχή της καριέρας μου, που είχα μεγάλη επιτυχία, έκανα λάθος επιλογές. Μετά το πουλάκι πέταξε; Μπορεί. Αυτά τα χρόνια που ήμουν χαμένος δισκογραφικά έκανα εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία.
- Τελικά είναι ατού για την πορεία ενός καλλιτέχνη να έχει έναν πατέρα με μεγάλη ιστορία όπως ο δικός σου; Στο ξεκίνημα είναι καλό γιατί σου ανοίγουν πιο εύκολα κάποιες πόρτες, αλλά από κει και πέρα το όνομα Διονυσίου είναι τόσο μεγάλο που οπωσδήποτε μας έχει καπελώσει, κι εμένα και τον Αγγελο. Στην αρχή ο κόσμος όταν με έβλεπε έλεγε «ο γιος του Στράτου Διονυσίου». Τώρα πια άλλαξε κι αυτό με χαροποιεί. Τώρα λένε ο Στελάρας. Με τα χρόνια έχω αποκτήσει τη δική μου ταυτότητα, δεν είμαι το παιδάκι του μπαμπά. Και την καριέρα μου την έκανα αρκετά χρόνια αφότου έφυγε ο πατέρας μου από τη ζωή. Δεν ήταν δίπλα μου να με βοηθήσει, να με στηρίξει και να με συμβουλέψει. Μακάρι να είχα τον Στράτο δίπλα μου γιατί θα είχα αποφύγει πολλές κακοτοπιές.

- Πότε «γύρισε» η ψυχολογία σου; Τον τελευταίο χρόνο με τις συναυλίες που κάναμε σε ολόκληρο τον κόσμο με τους Χάρη Βαρθακούρη, Δημήτρη Κόκοτα και Γρηγόρη Μπιθικώτση πήρα τόση αγάπη και τόσο χειροκρότημα που αναρωτιόμουν: «Εμένα χειροκροτούν;». Το έζησα επί έναν χρόνο ασταμάτητα και όταν συνειδητοποίησα την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου, γύρισε και η ψυχολογία μου. Σκοπεύω να κάνω πολλά πράγματα γιατί έχω να δώσω πολλά ακόμα. Και οι συναυλίες θα συνεχιστούν στο εξωτερικό και στην Ελλάδα το καλοκαίρι.

- Ετοιμάζεις κάτι δισκογραφικά; Εχω έτοιμη μια γνήσια λαϊκή δουλειά με τη Ζωή Τηγανούρια και την Ευανθία Μάγνη. Αυτές οι δύο γυναίκες μού έκαναν στενό μαρκάρισμα και θέλω να τις ευχαριστήσω γιατί με έβαλαν ξανά στο τρυπάκι να δουλέψω και να ασχοληθώ με τη δισκογραφία. Τώρα θέλω να βρω μια εφημερίδα να φιλοξενήσει το CD και μια δισκογραφική να το υποστηρίξει.

- Είσαι 12 χρόνια παντρεμένος με τη Μαριλίτα και έχετε αποκτήσει δύο παιδιά. Πόσο δύσκολο είναι να κρατηθεί ένας γάμος; Παντρεύτηκα στα 28 μου και σίγουρα είναι δύσκολο να κρατήσεις έναν γάμο, ιδιαίτερα με τη δουλειά που κάνω εγώ. Ωστόσο, όταν υπάρχει θέληση, κατανόηση, αγάπη, κοινοί στόχοι και ειλικρίνεια, όλα γίνονται.
- Εχετε περάσει κρίση; Εχουμε περάσει πολλές μικρές και μεγάλες κρίσεις. Τώρα που κοντεύω τα 40, συνειδητοποίησα πως πρέπει να είμαι με την οικογένειά μου, τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου. Τα προηγούμενα χρόνια με στερήθηκαν και τους στερήθηκα. Τώρα πια βρήκα τις ισορροπίες μου και ευχαριστώ και τη γυναίκα μου που με στηρίζει τόσα χρόνια.

- Τα παιδιά σου, ο Στράτος και η Στέλλα, ασχολούνται με τη μουσική; Ναι, πηγαίνουν από μικρή ηλικία στο ωδείο και κάνουν πιάνο. Το μουσικό ερέθισμα το έχουν και τα δύο και μακάρι να δούμε έναν δεύτερο Στράτο. Ο Στράτος εμφανισιακά μοιάζει στη μαμά του αλλά σαν χαρακτήρας έχει πολλά στοιχεία της οικογένειας Διονυσίου. Η Στέλλα είναι ο θηλυκός Στέλιος Διονυσίου. Λες και έφτυσα και γεννήθηκε. Ιδια εγώ...

3 σχόλια

  1. Πώς τα κατάφεραν ρε φίλε; Δεν δείχνεις να χωράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά σας κρύβουν για να ψηφίσετε ξανά τους υποψηφίους ( επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους ) της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ- Ελιάς, του Ποταμιού, της Δημάρ και του Λάος στις τριπλές κάλπες και μετά θα έρθει ακόμα μεγαλύτερο αγγούρι. Διαβάστε τα :

    Με τίτλο: "Κρυφά μέτρα 6 δισ. έως το 2018" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία επισημαίνει ότι "το μεσοπρόθεσμο φέρνει λιτότητα διαρκείας". Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα κάνει λόγο για "νέο «κούρεμα» σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές για να επιτευχθούν οι στόχοι που θέτει η τρόικα". Παράλληλα προβλέπονται "επιπλέον φόροι ύψους 2,6 δισ. ευρώ σε καύσιμα, ποτά, τσιγάρα και κατάργηση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ", αλλά και "μαχαίρι στις δαπάνες για την υγεία, την παιδεία, την άμυνα και την τοπική αυτοδιοίκηση"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά σας κρύβουν για να ψηφίσετε ξανά τους υποψηφίους ( επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους ) της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ- Ελιάς, του Ποταμιού, της Δημάρ και του Λάος στις τριπλές κάλπες και μετά θα έρθει ακόμα μεγαλύτερο αγγούρι. Διαβάστε τα :

    Με τίτλο: "Κρυφά μέτρα 6 δισ. έως το 2018" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία επισημαίνει ότι "το μεσοπρόθεσμο φέρνει λιτότητα διαρκείας". Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα κάνει λόγο για "νέο «κούρεμα» σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές για να επιτευχθούν οι στόχοι που θέτει η τρόικα". Παράλληλα προβλέπονται "επιπλέον φόροι ύψους 2,6 δισ. ευρώ σε καύσιμα, ποτά, τσιγάρα και κατάργηση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ", αλλά και "μαχαίρι στις δαπάνες για την υγεία, την παιδεία, την άμυνα και την τοπική αυτοδιοίκηση"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση