GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ξέρουμε τη σημασία του αγώνα»

Το ματς με την Ουνικάχα Μάλαγα είναι τελικός για τον Παναθηναϊκό και το αντιλαμβάνονται καλύτερα από όλους πρώτα οι ίδιοι οι παίκτες το...

Το ματς με την Ουνικάχα Μάλαγα είναι τελικός για τον Παναθηναϊκό και το αντιλαμβάνονται καλύτερα από όλους πρώτα οι ίδιοι οι παίκτες του.
«Πριν από οτιδήποτε άλλο είμαστε εντός έδρας και ξέρουμε ότι είναι σημαντικό να παίζεις εντός», δήλωσε ο Ραμέλ Κάρι. «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, ελπίζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μας παιχνίδι και να δούμε τι θα γίνει. Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα. Δουλεύουμε καθημερινά. Έχουμε ένα πολύ καλό πλάνο. Γνωρίζουμε όλοι τη σημασία του παιχνιδιού και ο κόουτς έχει κάνει δουλειά να μας προετοιμάσει», πρόσθεσε ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ.
Ερωτηθείς ποιον παίκτη θεωρεί πιο επικίνδυνο από την Ουνικάχα απάντησε: «Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος παίκτης στον οποίο θα πρέπει να επικεντρωθούμε. Είναι ομάδα με πλήρες ρόστερ και θα πρέπει να ασχοληθείς με 10-11 παίκτες και όχι να επικεντρωθείς σε έναν ή δύο. Είναι δύσκολο να παίξεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Πρέπει να προσέξουμε όλους τους παίκτες».
Σχολιάζοντας την… κατοστάρα επί του Κολοσσού τη Δευτέρα, είπε: «Ήταν μια καλή βραδιά… Κάποιοι παίκτες έκαναν καλή δουλειά βγήκαν τα συστήματα. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να σκοράρουμε, αλλά και να παίξουμε άμυνα. Αύριο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε πρέπει να λειτουργήσει και η άμυνα και η επίθεση. Ανυπομονώ για τον αυριανό αγώνα».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση