GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοχη επειδή σκότωσε τον φίλο της με μία γόβα

Δικαστήριο στο Houston αναμένεται να καταδικάσει σήμερα μία γυναίκα, την Ana Trujillo, ως ένοχη, για τον  φόνο του φίλου της, σ...



Δικαστήριο στο Houston αναμένεται να καταδικάσει σήμερα μία γυναίκα, την Ana Trujillo, ως ένοχη, για τον  φόνο του φίλου της, στον οποίο επιτέθηκε με ένα παπούτσι τύπου γόβα στιλέτο.

Η 45χρονη Τrujillo, όπως όλα δείχνουν θα κριθεί ένοχη καθώς φέρεται να χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι τον φίλο της Stefan Andersson με το τακούνι μίας μπλε γόβας την οποία συνήθιζε να φορά.

Ο συνήγορός της Jack Carroll ισχυρίσθηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι η 45χρονη βρισκόταν σε άμυνα, καθώς έπειτα από καβγά που είχε το ζευγάρι, ο Andersson κατευθύνθηκε προς εκείνη απειλητικά.

Ωστόσο οι δικαστές φέρονται να ακολουθούν τη γραμμή των εισαγγελικών αρχών οι οποίες ανέφεραν ότι εάν η καταδικασθείσα βρισκόταν σε κίνδυνο, θα είχε καλέσει την αστυνομία, πράγμα το οποίο δεν έπραξε.
Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να ληφθεί εντός της ημέρας, και η 45χρονη αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση