GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο νέος "Μπαλτάκος"; Ο Μαρκόπουλος το διαψεύδει....

Ο Κώστας Μαρκόπουλος διαψεύδει με επιστολή του στην FMVoice.gr ότι είναι ο νέος "Μπαλτάκος", καθώς και καθε πολιτική επαφή, συ...

Ο Κώστας Μαρκόπουλος διαψεύδει με επιστολή του στην FMVoice.gr ότι είναι ο νέος "Μπαλτάκος", καθώς και καθε πολιτική επαφή, συναλλαγή ή συνδιαλλαγή με την Χ.Α. Εμείς μόλις λάβαμε την απάντησή του αμέσως παραθέτουμε τη σχετική επιστολή αυτούσια.
Θα θέλαμε ωστόσο να υπογραμμίσουμε ότι όπως είναι γνωστό από την 8χρονη πορεία της FMVoice.gr, εμείς ποτέ δεν παίξαμε παιχνίδια εις βάρος της υπόληψης και της ακεραιότητας οποιουδήποτε πολιτικού, επιχειρηματία ή άλλου δημόσιου προσώπου. Είναι επίσης γνωστό πως όσες φορές τολμήσαμε να αναδείξουμε ένα δύσκολο ρεπορτάζ επιβεβαιωθήκαμε από τα γεγονότα. Μένει λοιπόν να αποδειχθεί εάν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, που οργιάζουν από χθες το βράδυ, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Μαρκόπουλος είναι το επόμενο θύμα της Χ.Α., είναι ορθές ή όχι. Και πάντως πριν διαβάσετε την επιστολή του κ. Μαρκόπουλου να υπογραμμίσουμε προς πάσα κατέυθυνση ότι το ρεπορτάζ αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να έχει παγιδευτεί ο πρώην υπουργός από την Χ.Α.

Ακολουθεί η απάντηση του βουλευτή Ευβοίας της Ν.Δ. Κώστα Μαρκόπουλου:
Σε σημερινό σας δημοσίευμα με αναφέρεται σαν συνομιλητή σε video με τον κ. Κασιδιάρη ή με άλλα στελέχη της ΧΑ. Θεωρώ ότι η διασπορά παρόμοιων ειδήσεων προσομοιάζει με συκοφαντία. Μου είναι απεχθές να αποδεικνύω ότι δεν είμαι ελεφας... γι αυτό απαιτώ να ανασκευάσετε, διαφορετικά είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω την αρωγή της δικαιοσύνης.
Κώστας Μαρκόπουλος.
Βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ.


Νωρίτερα στην FMVoice το ρεπορτάζ του Πάρι Κουρτζίδη ανέφερε:
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «F&M Voice» σήμερα είναι το πιθανότερο timing που θα δοθεί στη δημοσιότητα το επόμενο «καυτό βίντεο» που θα «καίει» ένα ακόμη βασικό πολιτικό στέλεχος της ΝΔ.
Γράφει: Πάρις Κουρτζίδης
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της διαδικτυακής πύλης fmvoice.gr, ο νέος «Μπαλτάκος» δεν θα είναι σ’ αυτή τη φάση νυν υπουργός (βλ. Αθανασίου – Μιχελάκης), ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός (από ηχογραφημένη τηλεφωνική συνομιλία του με κορυφαίο δικαστικό φιλοΠαναθηναϊκό πρόσωπο). Αυτός που φέρεται να «παίζει» σε βίντεο η συνομιλία του με Χρυσαυγίτη βουλευτή είναι πρώην υπουργός της ΝΔ, επί κυβερνήσεως Καραμανλή, που ακούει στο όνομα Κώστας Μαρκόπουλος.
Ο εν λόγω βουλευτής της ΝΔ, μάλιστα, είχε διαγραφή απ’ τον Αντώνη Σαμαρά, είχε μεταπηδήσει στους ΑΝΕΛ, στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε, αν και προσπάθησε να ηγηθεί νέου κομματικού φορέα, αλλά τελικά επέστρεψε στο «μαντρί» της Συγγρού.
Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης που είχε προειδοποιήσει ότι έχει και άλλα βίντεο στην κατοχή του, αλλά και πως γνωρίζει το περιεχόμενο τηλεφωνικών συνομιλιών του πρωθυπουργού και του υπουργού Δικαιοσύνης με κορυφαίους δικαστικούς, έχει επιλέξει τη μέθοδο της «σαλαμοποίησης» της κυβέρνησης Σαμαρά, δίνοντας (κατά πάσα πιθανότητα σήμερα) ένα ακόμη «καυτό βίντεο» στη δημοσιότητα, αφήνοντας τα σπουδαία και καταλυτικά, που θα φέρουν ραγδαίες πολιτικές ανατροπές, για αμέσως μετά το Πάσχα με αποκορύφωση τις αρχές Μαΐου.
Εν τούτοις, αν πράγματι σήμερα ή μέσα στο Σαββατοκύριακο δοθεί στη δημοσιότητα το νέο βίντεο που θα «καίει» ένα ακόμη στέλεχος (βουλευτή) της ΝΔ, παράλληλα με τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για την επίσκεψη Μέρκελ, ουδείς μπορεί να προβλέψει πως θα εξελιχθούν τα πράματα στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο…

1 σχόλιο

  1. Το 2015 σύνταξη 360 ευρώ και μισθός 586 !!!
    Να τι περιλαμβάνει το ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
    1.Ο μισθός για τη συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων συμπιέζεται προς το βασικό μισθό (586 ευρώ), ενώ ταυτόχρονα οι πόροι του ασφαλιστικού συστήματος μειώνονται δραστικά προετοιμάζοντας τη μετάβαση της πλειονότητας των συνταξιούχων στη βασική σύνταξη των 360 ευρώ!
    2. Με τη σταδιακή ωρίμανση των νέων μέτρων πάνω από το 70% των συνταξιούχων θα επιβιώνουν πλέον με τη βασική σύνταξη των 360 ευρώ (που θα επιβληθεί σταδιακά από το 2015), ενώ ανάλογο ποσοστό των εργαζομένων θα επιβιώνει με το βασικό μισθό των 586 ευρώ μικτά!
    3.Οι επικουρικές συντάξεις όλων των Ταμείων Θα αναπροσαρμόζονται κάθε χρόνο βάσει των αποτελεσμάτων που θα έχουν οι υποχρεωτικές αναλογιστικές μελέτες. Από την 1η Ιουλίου 2014 θα εφαρμόζεται μεικτό σύστημα για τον υπολογισμό των συντάξεων στο μεγάλο επικουρικό του ιδιωτικού τομέα (ΕΤΕΑ).
    4. Καταργείται ο Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου (ΟΠΑΔ) και εντάσσεται στο ΙΚΑ - ΕΤΑΜ. Όλοι οι υπάλληλοι του ΟΠΑΔ με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου τίθενται σε διαθεσιμότητα για ένα μήνα και στη συνέχεια εντάσσονται στο ΙΚΑ.
    5. Κατάργηση τριετιών: Από 1/1/2017 καταργούνται οι τριετίες και επομένως καταρρέει με πάταγο όλη η κλίμακα των μισθών στα επίπεδα του βασικού μισθού των 586 ευρώ μικτά και 511 ευρώ μικτά για τους εργαζόμενους νέους κάτω των 25 ετών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση