GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Την επόμενη σεζόν μπορεί να καθίσω σπίτι μου»

Για την εκπομπή της, τα σχέδια της για τη νέα σεζόν αλλά και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να φεύγει από την τηλεόραση μίλησε η Ελεο...


Για την εκπομπή της, τα σχέδια της για τη νέα σεζόν αλλά και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να φεύγει από την τηλεόραση μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη.
«Πλέον αυτού του είδους τα δημοσιεύματα για μένα είναι ρουτίνα. Γράφονται και αναπαράγονται, σχεδόν copy paste, από το 2005. Το μόνο που αλλάζει είναι το έτος και το όνομα της εκπομπής. Όχι δεν με έχουν κουράσει, απλώς κάποιες φορές με στεναχωρούν. Νομίζω ότι είναι καιρός κάποιοι να το πάρουν απόφαση ότι υπάρχω στην τηλεόραση! Το πολεμάνε να φύγω 10 χρόνια, αλλά δεν τους έχει κάτσει. Και στην τελική δεν έχουν κουραστεί να βγαίνουν κάθε φορά αναξιόπιστοι και ανακριβείς όταν το ρεπορτάζ τους δεν επαληθεύεται;», δήλωσε η παρουσιάστρια στο περιοδικό «Hello».
Δεν διστάζει μάλιστα να πει: «Την επόμενη σεζόν μπορεί να καθίσω σπίτι μου!».
«Μακάρι να είχε βρεθεί αντικαταστάτρια, ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να με αντικαταστήσει για 20 μέρες που έπρεπε να λείψω αναγκαστικά για τις εκλογές, ώστε και η εκπομπή να μην κοπεί και εγώ να μπορώ μετά να επιστρέψω στη θέση μου μέχρι τον Ιούλιο», πρόσθεσε.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση