GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισχυρά κέρδη για το Χρηματιστήριο Αθηνών

Συνεχίσθηκε για δεύτερη συνεδρίαση η έντονη ανοδική αντίδραση της χρηματιστηριακής αγοράς, με τις τιμές των μετοχών να καταγράφουν ι...


Συνεχίσθηκε για δεύτερη συνεδρίαση η έντονη ανοδική αντίδραση της χρηματιστηριακής αγοράς, με τις τιμές των μετοχών να καταγράφουν ισχυρά κέρδη. Υπεραπέδωσαν οι μετοχές της Τιτάν, του ΟΠΑΠ, της Jumbo, της Εθνικής και της ΔΕΗ.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.248,61 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 2,51%. Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε ανώτερη τιμή στις 1.252,37 μονάδες, όταν σημείωνε άνοδο έως και 2,82%.
Σε εβδομαδιαία βάση, ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης κατέγραψε μικρή πτώση σε ποσοστό 0,18%, ενώ από τις αρχές του 2014 σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 7,39%.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 142,40 εκατ. ευρώ.Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 2,65%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,21%.
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Γυαλίσαν τα κουμπιά, γυαλίσαν τα γαλόνια και πήγανε περίπατο με τα κανόνια πολεμικές ζημιές σε χρυσές δραχμούλες εκατομμύρια δυο χωριά οι ζωούλες.

    Και στο Σουλτάνο μέτρα για να ξεθυμώσει τη Θεσσαλία πίσω να μας ξαναδώσει ή τέσσερα ή πέντε εκατομμύρια λίρες.
    Κι εσύ στον ήλιο ξάπλωσε και μέτρα ψείρες.

    Απ’ τα χρεώγραφά μας θα τα οικονομήσουν θα δώσουν και θα πάρουν θα καλοκαρδίσουν
    οι ξένοι τραπεζίτες και οι κερδοσκόποι μισοτιμής πουλιούνται του φτωχού οι κόποι.

    Και τα δικά τους δάνεια πώς θα ξοφληθούνε χωρίς συναμεταξύ τους να ενοχληθούνε.

    ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ,ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση