GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκία: Έρευνα σε βάρος του Γκιουλέν

O εισαγγελέας της Άγκυρας ξεκίνησε σήμερα μια δικαστική έρευνα με την κατηγορία της απόπειρας πραξικοπήματος εναντίον του μουσουλμάν...


O εισαγγελέας της Άγκυρας ξεκίνησε σήμερα μια δικαστική έρευνα με την κατηγορία της απόπειρας πραξικοπήματος εναντίον του μουσουλμάνου ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο εδώ και μήνες κατηγορεί ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι βρίσκεται πίσω από μια συνωμοσία εναντίον του, ανακοίνωσε σήμερα ένας υπουργός.
«Υπάρχουν εναντίον του σοβαρές κατηγορίες, κυρίως για κατασκοπεία. Μπορούμε να δούμε ότι εκείνοι (οι πιστοί του Γκιουλέν) συνιστούν ένα κράτος εν κράτει που κατάφερε να παρακολουθεί τις πλέον απόρρητες συναντήσεις της κυβέρνησης», εξήγησε ο υπουργός Πολιτισμού Ομέρ Τσελίκ στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
Σύμφωνα με αυτό το μέσο ενημέρωσης, η έρευνα που ξεκίνησε από την εισαγγελία της πρωτεύουσας αφορά κατηγορίες περί «απόπειρας ανατροπής της κυβέρνησης της Τουρκίας ή (απόπειρας) να εμποδιστεί ή να επηρεαστεί η καλή της πορεία» όπως και περί «σύστασης και συμμορίας και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης».
Χθες ο ίδιος ο Ερντογάν ανακοίνωσε την έναρξη αυτής της δικαστικής έρευνας εναντίον του αντιπάλου του Φετουλάχ Γκιουλέν και ζήτησε την έκδοσή του από τις ΗΠΑ.
Μια νομική διαδικασία για την έκδοση του Γκιουλέν, οι υποστηρικτές του οποίου υπολογίζονται σε εκατομμύρια, θα είναι δυνατή μόνο εάν η Τουρκία εξέδιδε ένταλμα σύλληψης και παρουσίαζε αποδείξεις για την τέλεση εγκλήματος, σύμφωνα με ένα ειδικό σε νομικά θέματα.
Εισαγγελικοί λειτουργοί απέφυγαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν σχετικά με τον Γκιουλέν, ο οποίος ζει αυτοεξόριστος στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ.
«Όχι» σε συγκεντρώσεις στην Ταξίμ
Το Συνταγματικό Δικαστήριο τη Τουρκίας απέρριψε σήμερα ένα αίτημα να γίνουν διαδηλώσεις για την Πρωτομαγιά στην κεντρική πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης.
Ορισμένα συνδικάτα έχουν διαμηνύσει ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν συγκεντρώσεις μετά τις πορείες των μελών τους στο Ταξίμ, παρά το γεγονός ότι περίπου 40.000 αστυνομικοί θα έχουν αναπτυχθεί γύρω από τη περιοχή.
Η κυβέρνηση έχει αρνηθεί επανειλημμένως να επιτρέψει στα συνδικάτα να πραγματοποιήσουν τα συλλαλητήρια για την Πρωτομαγιά στην πλατεία αυτή και έχει αντιπροτείνει εναλλακτικές τοποθεσίες σε πιο απομακρυσμένες περιοχές.
Η πόλη προετοιμάζεται για ενδεχόμενες βίαιες συγκρούσεις, καθώς αριστερές οργανώσεις έχουν εξαγγείλει ότι θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην πλατεία Ταξίμ.
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΠΟΣΟ ΒΟΔΙ, ΠΟΣΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014, ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ;;

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΝΙΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!

    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ - ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΣΟ ΖΩΟΝ, ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ’ΣΑΙ, ΠΟΥ… ΝΑ ΣΕ «ΠΕΙΘΟΥΝ» ΚΙΟΛΑΣ, ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ-ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ, ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ…

    Η ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΟΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΙ ΓΥΠΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΑΚΟΥΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥΣ, 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ 100% ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ;;;

    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!!

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΥΤΕ ΤΟ 20% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ (ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση