GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια και μικροεντάσεις στην Ερμού

Αυξημένη η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα που λειτουργούν, σήμερα Κυριακή των Βαΐων, χωρίς να λείπουν τα  παρατράγουδα στο κέντρο τ...


Αυξημένη η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα που λειτουργούν, σήμερα Κυριακή των Βαΐων, χωρίς να λείπουν τα  παρατράγουδα στο κέντρο της πόλης και ιδιαίτερα στο κάτω μέρος στην Ερμού.
Ολιγάριθμες ομάδες αγνώστων ατόμων, όπως καταγγέλλουν καταναλωτές αλλά και συνδικαλιστές, εξαπέλυσαν φραστική επίθεση εναντίον πολιτών που κοιτούσαν βιτρίνες ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έσπρωξαν πολίτες για να απομακρυνθούν από τα μαγαζιά. Μάλιστα, μετά την μικρή ένταση που δημιουργήθηκε αρκετά είναι τα καταστήματα που κατέβασαν ρολά, στο κάτω μέρος της Ερμού.
Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας πραγματοποίησε συγκέντρωση των πρωτοβάθμιων σωματείων και με τη συμμετοχή και του σωματείου βιβλιοπωλείων και χάρτου στην αρχή της Ερμού στο ύψος του Συντάγματος.
Όπως ανέφερε στη συγκέντρωση ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας Θάνος Βασιλόπουλος, υπάρχουν σήμερα εμποροϋπάλληλοι μέχρι και 15 μήνες απλήρωτοι ενώ η Κυριακάτικη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων δεν αυξάνει το τζίρο αλλά προωθεί τον εργασιακό μεσαίωνα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση