GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τη Δευτέρα θα γίνει η κηδεία του Τίτο Βιλανόβα

Η είδηση του θανάτου του Τίτο Βιλανόβα σκόρπισε την θλίψη σε όλους. Όχι μόνο στην Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα, αλλά σε όλο τ...



Η είδηση του θανάτου του Τίτο Βιλανόβα σκόρπισε την θλίψη σε όλους. Όχι μόνο στην Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα, αλλά σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και δη στην Ισπανία.

Όπως ανακοίνωσαν οι «μπλαουγκράνα», η κηδεία του εκλιπόντος θα λάβει χώρα το απόγευμα της Δευτέρας κι αφού πρώτα οι φίλοι του συλλόγου (και απλός κόσμος) αποτίσει φόρο τιμής. Στο «Καμπ Νου» θα στηθεί ειδικός χώρος τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή όπου ο καθένας θα μπορεί να προσφέρει από ένα λουλούδι, μια φανέλα και να πει το δικό του «αντίο» στον Καταλανό τεχνικό.

Φυσικά, στα παιχνίδια του σαββατοκύριακου στο ισπανικό πρωτάθλημα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, οι παίκτες θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ στη γενέτειρα του Βιλανόβα, στο Μπελκέρ Ντ’ Εμπορδά κηρύχθηκε διήμερο πένθος, προκειμένου να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο την μνήμη του 45χρονου που έφυγε τόσο πρόωρα απ’ τη ζωή και νικημένος απ’ την επάρατη νόσο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι καταλανικές σημαίες έξω απ’ το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα κυματίζουν μεσίστιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση