GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μόνο η πρόκριση στο μυαλό της Ατλέτικο»

Συνηθισμένοι στα μεγάλα παιχνίδια είναι οι ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο Μαδρίτης και για αυτό είναι επικεντρωμένοι μόνο στο πως θα απ...


Συνηθισμένοι στα μεγάλα παιχνίδια είναι οι ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο Μαδρίτης και για αυτό είναι επικεντρωμένοι μόνο στο πως θα αποκλείσουν την Μπαρτσελόνα, όπως ανέφερε ο Ζοάο Μιράντα.
«Δεν σκεφτόμαστε τον αποκλεισμό. Είμαστε επικεντρωμένοι μόνο στην πρόκριση και στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα», τόνισε ο άσος της ισπανικής ομάδας και συμπλήρωσε:
«Η “Μπάρτσα” είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με όλους τους παίκτες της. Όμως, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και πρέπει να παίξουμε όπως στη Βαρκελώνη. Δεν είμαστε νευρικοί, είμαστε συνηθισμένοι στο να παίζουμε μεγάλα παιχνίδια».
Ο 29χρονος Βραζιλιάνος κατέληξε: «Το «Βιθέντε Καλντερόν» μας δίνει τη δύναμη που χρειαζόμαστε όταν τα πράγματα δυσκολεύουν».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση