GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικολόπουλος: «Το «σπορ» της …κωλοτούμπας μας είναι απεχθές»

Συνάντηση είχε ο Νίκος Νικολόπουλος με νέες και νέους πτυχιούχους, με ανέργους και ημιαπασχολούμενους, καθώς και με τους σε δι...



Συνάντηση είχε ο Νίκος Νικολόπουλος με νέες και νέους πτυχιούχους, με ανέργους και ημιαπασχολούμενους, καθώς και με τους σε
διαθεσιμότητα ευρισκόμενους εργαζομένους, τους οποίους αφού τους άκουσε «Με ανοιχτά αυτιά», εν συνεχεία τους ενημέρωσε για όλα τα νέα μέτρα που φέρνει το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Ο Νίκος Νικολόπουλος τους μετέφερε τον χαιρετισμό των Β. Πολύδωρα και Χ. Ζώη και τους παρουσίασε την πρόταση του νέου κόμματος «ΕΝΩΣΗ για την ΠΑΤΡΙΔΑ και τον ΛΑΟ», λέγοντας :

Προτεραιότητά μας είπε, είναι η εκσυγχρονισμένη και καινοτόμος πρωτογενής παραγωγή, η δευτερογενής παραγωγή, μεταποίηση και βιοτεχνία, στήριξη της οικογενειακής επιχείρησης και η αξιοποίηση στο maximum όλων των νέων καθώς και όλων των πτυχιούχων και μεταπτυχιακών και διδακτόρων νέων μας. Δεν θέλουμε να αυτοεξορισθούν, να δουλέψουν και να κάνουν έρευνα και δημιουργία εδώ στον τόπο τους.

Στην συνέχεια ο Νίκος Νικολόπουλος αποκάλυψε όλες τις διατάξεις φωτιά που εξαφανίστηκαν πίσω από τον καβγά για την παστερίωση του γάλακτος υπογραμμίζοντας πως οι Σαμαράς - Βενιζέλος πρόσφεραν ασπίδα προστασίας θεσπίζοντας το ακαταδίωκτο των μελών του Γεν Συμβουλίου & της εκτελεστικής επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Βάφτισαν και κατέστησαν εκ των προτέρων νόμιμες τις αποφάσεις τους, αφού γνωρίζουν ότι παρανομούν και ευνοούν ασύστολα την οικονομική ολιγαρχία, δηλαδή τις 50 φαμίλιες των ξένων και ντόπιων νταβατζήδων ενώ απήλλαξαν από το χαράτσι τις off shore, των κλεπτών και νταβατζήδων.

Ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Νίκος Νικολόπουλος κατέληξε λέγοντας:

Επειδή το «σπορ» της …κωλοτούμπας μας είναι απεχθές, ιδίως όταν έχει σχέση με την οικονομία και την ίδια την κοινωνία, επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά, ότι το πρωτογενές πλεόνασμα δεν έλυσε το πρόβλημα της βιωσιμότητας του χρέους και κατά συνέπεια, πολλά και σημαντικά ζητήματα μένουν ανοιχτά. Ουδόλως συμμεριζόμαστε λοιπόν τις υπεραισιόδοξες απόψεις, που μετά το πλεόνασμα και την συμφωνία με την τρόικα μιλούν για το «τέλος των μνημονίων και της κρίσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση