GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξύνονται Γάλλοι και Τούρκοι στην γκλίτσα του Πούτιν

Γαλλικό δεξαμενόπλοιο «FS Var (A-608)» (φώτο) πέρασε τα Στενά και έφτασεστο Μαρμαρά την 5η Απριλίου στο πλαίσιο της εγκατάστασ...



Γαλλικό δεξαμενόπλοιο «FS Var (A-608)» (φώτο) πέρασε τα Στενά και έφτασεστο Μαρμαρά την 5η Απριλίου στο πλαίσιο της εγκατάστασης σκαφών του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Μεσόγειο
Μην ξεχνάμε οτι απο χθές ξεκίνησε και η ετήσια Τουρκική Άσκηση στη Μαύρη Θάλασσα αν και είχ προγραμματιστεί να γίνει στο Αιγαίο !
Το Τουρκικό Ναυτικό διεξάγει μια άσκηση μεγάλης κλίμακας στην Μαύρη Θάλασσα και τη Θάλασσα του Μαρμαρά. Η άσκηση Deniz Yildizi 2014 ξεκίνησε απο το πρωί της 7ης μέχρι της 11ης Απριλίου 2014. Στην άσκηση παίρνουν μέρος . 7 φρεγάτες, 1 κορβέτα, 2 υποβρύχια, 8 ταχύπλοα σκάφη των ειδικών δυνάμεων 3 βοηθητικά, 6 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας .
Εκτός από τις μονάδες του Ποελιμικού Ναυτικού θα λάβουν μέρος 8 σκάφη της Τούρκικης ακτοφυλακής και Μαχητικά της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας το Γαλλικό Πολεμικό και δεν αποκαλύφθηκε πόσο καιρό το πλοίο θα παραμείνει στη Θάλασσα του Μαρμαρά τουλάχιστον 4 ημέρες.
Έχει βέβαια ανακοινωθεί οτι το FS Var θα επιστρέψει στη Γαλλία μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης της Active Endeavor για ΝΑΤΟ στην Ανατολική Μεσόγειο.
Αν και η Ρωσία προσέχει πολύ τις δηλώσεις έγινε γνωστό οτι Η Ρψσία δεν θα ανεχθεί καμιά σκέψι για κελισιμο των Στενών έστω και αν γίσει σε περίπτωση Ασκήσεων …Του ΝΑΤΟ ή εθνικής Ασκήσεως με τον Πούτιν να στέλενει τον ΥΠΕΞ στον ΟΗΕ να το πεί σε όλους τους τόνους !

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση