GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκιγκς για την… επόμενη μέρα

Στα χέρια του παλαιότερου παίκτη της ομάδας περνά μέχρι νεωτέρας η Μαν. Γιουνάιτεντ. Ο Ουαλός μέσος, όπως αναμενόταν και ανακοινώθηκ...


Στα χέρια του παλαιότερου παίκτη της ομάδας περνά μέχρι νεωτέρας η Μαν. Γιουνάιτεντ. Ο Ουαλός μέσος, όπως αναμενόταν και ανακοινώθηκε από το σύλλογο, αναλαμβάνει καθήκοντα πρώτου προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν αντικαθιστώντας τον Ντέιβιντ Μόγες, η συνεργασία με τον οποίο λύθηκε.
Ήδη ο 40χρονος άσος ήταν από την αρχή της περιόδου μέλος του τεχνικού επιτελείου του Μόγες διατηρώντας παράλληλα τα αγωνιστικά του καθήκοντα.
Ο Γκιγκς ανήκει στην οικογένεια της Μαν. Γιουνάιτεντ από το 1987 κι έχει κατακτήσει μαζί της 13 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα, 4 Λιγκ Καπ, 9 Community Shield, 2 Champions League, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, το Διηπειρωτικό και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ενώ είναι πρώτος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων».
Πάντως ήδη η διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας αναζητεί έναν έμπειρο προπονητή για να επωμιστεί το βάρος της… ανοικοδόμησης της ομάδας από το ερχόμενο καλοκαίρι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση