GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν τον θέλουν…

Αν μιλήσει κανείς με κάποιο από τα στελέχη που έχουν απομείνει στο ΠΑΣΟΚ, διόλου απίθανο να υποστηρίξει ότι επιθυμεί την επιστροφή το...


Αν μιλήσει κανείς με κάποιο από τα στελέχη που έχουν απομείνει στο ΠΑΣΟΚ, διόλου απίθανο να υποστηρίξει ότι επιθυμεί την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία του κόμματος!
Η άποψη αυτή φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος, αφού σε πρόσφατο γκάλοπ (σοβαρής εταιρείας) το ποσοστό ΠΑΣΟΚ – Ελιάς, υπό την ηγεσία Βενιζέλου, μόλις και μετά βίας περνάει το 5%.
Σε άλλη ερώτηση όμως για το εάν αρχηγός ήταν κάποιο άλλο πρόσωπο εκτός του Ευάγγ. Βενιζέλου, το ποσοστό του κόμματος – σχηματισμού ανεβαίνει στο 9%!
Με άλλα λόγια οι πολίτες αποδοκιμάζουν πολύ περισσότερο τον Ευάγγελο από τον ΓΑΠ. Παρά το γεγονός ότι οι ευθύνες του δεύτερου για το πού και πώς οδηγήθηκε η χώρα είναι αναμφισβήτητες!
/www.kentrinews.gr/politiki/item/1257-den-ton-theloun#sthash.9VucDkmz.dpuf…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση