GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα μπουζούκια ο Παναθηναϊκός!

Στα μπουζούκια τα... έσπασαν παραδοσιακά οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του κυπέλλου. Η γιορτή στο ΟΑΚΑ μόλις ...



Στα μπουζούκια τα... έσπασαν παραδοσιακά οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του κυπέλλου. Η γιορτή στο ΟΑΚΑ μόλις είχε τελειώσει και το ραντεβού για τη συνέχεια του...
γλεντιού δόθηκε στο "Posidonio" για τη 1:30 τα ξημερώματα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μαζί με κάποια από τα στελέχη του της διοίκησης του Παναθηναϊκού και τους αντιπροέδρους Σωπήλη και Κωνσταντίνου έφτασαν νωρίτερα απ' όλους στο κέντρο και ήταν από τους τελευταίους που αποχώρησαν.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η ομάδα του τριφυλλιού πλην του Σίλντενφελντ, ο οποίος έπρεπε να μείνει μαζί με την κόρη του στο σπίτι, ενώ απόντες ήταν ακόμη ο Νίκος Νταμπίζας και ο Δημήτρης Σαραβάκος που θέλησαν να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους την επιτυχία αυτή σε πιο ήσυχο περιβάλλον.

Στις 2:30 ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανακοίνωσε πως στο μαγαζί βρίσκονταν οι κυπελλούχοι Ελλάδος και τότε το γλέντι πήρε "φωτιά". Στο κέντρο βρίσκονταν αρκετοί φίλοι της ομάδας οι οποίοι φώναξαν συνθήματα και τραγούδησαν για την αγαπημένη τους ομάδα.

Το τρόπαιο πέρασε από όλα τα τραπέζια των πρασίνων με τον Καπίνο να είναι αυτός που το κράτησε περισσότερη ώρα απ' όλους, μη δείχνοντας διάθεση να το αποχωριστεί.

Από τις 4.00π.μ. και μετά οι πράσινοι άρχισαν να αποχωρούν άλλοι με προορισμό τα σπίτια τους και άλλοι δίνοντας συνέχεια στο γλέντι τους σε κάποιο άλλο μαγαζί.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση