GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαύρος απολύθηκε για ρατσιστικό σχόλιο σε... μαύρο!

Πρωταγωνιστής μιας πρωτοφανούς… απόλυσης έγινε ένας Τζαμαϊκανός, ο οποίος έχασε τη δουλειά του «λόγω ρατσιστικού σχολίου» σε έν...



Πρωταγωνιστής μιας πρωτοφανούς… απόλυσης έγινε ένας Τζαμαϊκανός, ο οποίος έχασε τη δουλειά του «λόγω ρατσιστικού σχολίου» σε έναν μαύρο συνάδελφό του!
Λεπτομέρεια; Ήταν και ο ίδιος μαύρος!
Ο Jon Seymour, που εργαζόταν ως σχολικός τροχονόμος για περισσότερο από δέκα χρόνια, αποκάλεσε τον συνάδελφό του King Kong σε μία διαμάχη που είχε μαζί του στο δημαρχείο, ωστόσο ο ίδιος υποστηρίζει ότι το έκανε λόγω της συμπεριφοράς του!
«Είχε θυμώσει τόσο που έκανε σαν ένας μεγάλος γορίλας. Γι΄ αυτό και τον αποκάλεσα έτσι», τόνισε στην Evening Standard ο Seymour, ο οποίος αναμένεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη, συμπληρώνοντας:
«Η μητέρα μου είναι μαύρη! Εγώ είμαι μαύρος! Δεν μπορεί να είναι ρατσιστικό! Δεν είχε να κάνει με το χρώμα του! Κανείς δεν μοιάζει στον King Kong!».
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Seymour καθόταν στο λόμπι του Camden Town Hal, μιλώντας δυνατά στο κινητό του τηλέφωνο. Τότε ένας εργαζόμενος εκεί του ζήτησε να ησυχάσει και γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.
Ο Seymour κατηγορείται επίσης ότι έσπασε τον κώδικα δεοντολογίας, μιλώντας σε τοπική εφημερίδα για το περιστατικό.
«Υπάρχει ένας κώδικας δεοντολογίας στο Camden που καθορίζει πώς οι υπάλληλοι πρέπει να συμπεριφέρονται, τόσο προς το κοινό, όσο και προς τους συναδέλφους τους», τόνισε ένας εκπρόσωπος του δήμου, για να καταλήξει: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ένας υπάλληλος απολύθηκε λόγω σοβαρού παραπτώματος. Δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε περαιτέρω σε αυτό το σημείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση