GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Δήμος Τρίπολης και η λειτουργία του Δημοτικού Λαχανόκηπου

O Δήμος Τρίπολης μετά την μεγάλη συμμετοχή και καθολική αποδοχή της δημιουργίας και λειτουργίας του Δημοτικού Λαχανόκηπου αποφ...



O Δήμος Τρίπολης μετά την μεγάλη συμμετοχή και καθολική αποδοχή της δημιουργίας και λειτουργίας του
Δημοτικού Λαχανόκηπου αποφάσισε την συνέχιση της επιτυχημένης αυτής δράσης για τρίτη χρονιά.

Ο Δημοτικός Λαχανόκηπος θα συνεχίσει και φέτος στον ίδιο χώρο που λειτουργούσε και τις προηγούμενες χρονιές στην περιοχή “Αρσενέικα” Τρίπολης.

Στο Δημοτικό Λαχανόκηπο, όπως είναι γνωστό, η καλλιέργεια γίνεται ΜΟΝΟ με βιολογικές μεθόδους και υποχρέωση των καλλιεργητών είναι να παραδίδουν το 10% της παραγωγής τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Θα παραχωρηθούν στους ενδιαφερόμενους αγροτεμάχια για ένα έτος, δηλαδή μέχρι 31/12/2014, με την καταβολή συμβολικού τιμήματος 30 ευρώ.

Εξαιρούνται της υποχρέωσης καταβολής τιμήματος ορισμένες ομάδες δημοτών (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, ΑΜΕΑ, άνεργοι και άποροι) εφόσον καταθέσουν τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία μαζί με την αίτηση.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν μέχρι τη Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2014 αίτηση:
Στο Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου στον 2ο όροφο του Δημαρχείου ( οδός Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης) ή
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου tripolis.gr

Εάν οι αιτήσεις που θα υποβληθούν υπερβαίνουν τα προς διάθεση αγροτεμάχια θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.

Η λειτουργία του Δημοτικού Λαχανόκηπου γίνεται με βάση τον κανονισμό λειτουργίας που έχει ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση