GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιστορικός διασυρμός για Γαλατάσαραϊ

Εφιαλτική βραδιά για τη Γαλατάσαραϊ. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι συνετρίβη με 4-0 από την Κασίμπασα στην «Τουρκ Τέλεκομ Αρένα» κι ...


Εφιαλτική βραδιά για τη Γαλατάσαραϊ. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι συνετρίβη με 4-0 από την Κασίμπασα στην «Τουρκ Τέλεκομ Αρένα» κι έτσι παραμένει τρίτη και σε απόσταση ενός βαθμού από την Μπεσίκτας που έχει ένα ματς λιγότερο και βρίσκεται στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν.
Όλα κρίθηκαν στο 7’, όταν ο Χακάν Μπαλτά υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε επειδή ο αντίπαλος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.
Ο Σκαριόνε (7’ πεν., 64’), ο Βιούντες (51’) και ο Αϊχάν (77’) υπέγραψαν το θρίαμβο των φιλοξενούμενων και την πιο βαριά εντός έδρας ήττα της Γαλατά για το πρωτάθλημα μετά τις 8 Σεπτεμβρίου του 1996, όταν είχε χάσει με το ίδιο σκορ από τη Φενέρμπαχτσε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση