GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσκεψη Μπακογιάννη στις Βρυξέλλες

Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί αύριο ο Κώστας Μπακογιάννης, όπου θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για θέματα Περιφ...



Στις Βρυξέλλες θα βρεθεί αύριο ο Κώστας Μπακογιάννης, όπου θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής, Johannes Hahn.
Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διερεύνησης των καλύτερων δυνατών χρηματοδοτικών εργαλείων για την υλοποίηση των αναγκαίων για την Περιφέρεια έργων, ενόψει και της κατάρτισης του πλήρους και κοστολογημένου προγράμματος του Συνδυασμού του «Αλλάζουμε. Στην Καρδιά της Ελλάδας», το οποίο και θα παρουσιαστεί άμεσα.
Θεωρώντας δε απαραίτητη την απευθείας συνεργασία της Περιφέρειας με τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Κώστας Μπακογιάννης θα έχει συνεχείς θεσμικές συναντήσεις με στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής, προκειμένου να εξασφαλίσει στενούς δεσμούς άμεσης συνεργασίας, για την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση