GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο τα όσα συνέβησαν χθες»

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός δήλωσε πως είναι ντροπή τα όσα έγιναν εχθές στον ημιτελικό κυπέλλου στην Τ...


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός δήλωσε πως είναι ντροπή τα όσα έγιναν εχθές στον ημιτελικό κυπέλλου στην Τούμπα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ανδριανού:
«Τα όσα συνέβησαν χθες στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η δική μου θέση είναι δεδομένη και την έχω εκφράσει επανειλημμένα στο παρελθόν: Υπάρχουν οι κανονισμοί της διοργανώτριας αρχής, τους οποίους όλοι οφείλουν να εφαρμόζουν.
Η ΕΠΟ έχει κατηρτισμένους κανονισμούς, και πρέπει να τηρούνται οι προβλέψεις, όπως να μην ξεκινάει ο αγώνας υπό τέτοιες συνθήκες και σε κάθε περίπτωση να διακόπτεται οριστικά ή να εκκενώνονται οι κερκίδες, όταν συμβαίνουν επεισόδια.
Η Δικαιοσύνη και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως είναι αυτονόητο, θα προχωρήσουν άμεσα σε έρευνα για το πώς μπήκαν μέσα στο γήπεδο κροτίδες, καπνογόνα και άλλα αντικείμενα.
Αμέσως μετά το Πάσχα θα συγκαλέσω σύσκεψη με τους Προέδρους των ΠΑΕ και τους εκπροσώπους των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε όλοι να τεθούν προ των ευθυνών τους. Πρέπει όλοι να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να μη σηκωθούμε, πριν συμφωνήσουμε σε ένα κοινό πλαίσιο δράσης.
Και θέλω εδώ να επαναλάβω για μια ακόμη φορά πως ο νέος Αθλητικός Νόμος θα αντιμετωπίζει τα θέματα οπαδικής βίας με μεγάλη αυστηρότητα.
Σε κάθε περίπτωση είναι απαράδεκτο το φαινόμενο Έλληνες ποδοσφαιριστές να εκδηλώνουν απαράδεκτες συμπεριφορές, όταν μάλιστα αποτελούν μέλη της Εθνικής μας ομάδας. Τι μηνύματα περνάνε στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα στα νέα παιδιά που τους θεωρούν πρότυπά τους».
Πηγή: www.newsbeast.gr

3 σχόλια

  1. Προς: FIFA και UEFA πετάξετε έξω από όλες της διοργανώσεις σας το ΆΘΛΙΟ Ελληνικό ποδόσφαιρο αν δεν θέλετε να σκοτώνουν σε λίγο οι ελεύθεροι σκοπευτές τους ποδοσφαιρηστες μέσα στα γήπεδα..

    Αν δεν το κάνετε θα είστε υπεύθυνοι κύριοι Ευρωπαίοι στους Ελληνικούς σε ποδοσφαιρήκους συλλόγους που εκκολάπτονται τα αυγά του ΦΙΔΙΟΎ και κανένας πολίτικος δεν μιλά,,,ούτε κανένας παίχτης δεν πληρώνετε και τα ματς στήνονται το ένα μετά το άλλο στην χωρά μας του ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΗΖΕΛΟΥ...

    Και αν κάνετε ότι δεν το βλέπεται και εκεί στην Ελβετία τους κάνετε πλάτες ; .... Δεν έχουν κάμερας τα γήπεδα ώστε να πιάνονται οι ένοχοι; πως αδειοδοτούνται ομάδες-ΠΛΥΝΤΉΡΙΑ-μαύρου χρήματος όταν χρωστούν ΣΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ...αφήστε στου σκλάβους αθλητές που αναγκάζονται να στήνουν τα ματς ώστε ΝΑ ΦΆΝΕ ... κύριε Σαρρη πρόεδρε της Ε.Π.Ο κ. υπουργέ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΎ παραδώσατε πνεύμα εκεί στην συνγκηβενρηση σας;,,,, Η κουμάντο κάνει η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΉ ΜΑΦΊΑ;;;ΜΑΛΏΝ ΑΥΤΉ ΚΆΝΕΙ....

    ΕΊΣΤΕ ΑΝΊΚΑΝΟΙ, ΔΈΣΜΙΟΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ..κ,υπουργέ κυνηγάτε φουκαράδες ...πότε θα σας κυνηγούν και αυτοί όμως !!!ΠΌΤΕ άραγε;;

    ΜΙΑ ΜΑΦΊΑ ΚΥΒΕΡΝΆ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα βγουν από παλιές φωτογραφίες
    θα κατέβουν από λιθογραφίες
    με σκονισμένες φυσιογνωμίες
    και παραγνωρισμένες αμαρτίες.

    «Όχλο» και πάλι θα σε πούνε
    κι «οχλοκρατία» τη θέλησή σου
    «αναρχικά» τα όνειρά σου
    και «αναρχία» τη φωνή σου
    λεβέντη πάρε με μαζί σου.

    Θά `ρθει η παραπαίουσα ευφυΐα
    η λατρευτή του παλατιού φοβία
    η καθώς πρέπει δεοντολογία
    και η πανταχού παρούσα καπηλεία.

    «Όχλο» και πάλι θα σε πούνε
    κι «οχλοκρατία» τη θέλησή σου
    «αναρχικά» τα όνειρά σου
    και «αναρχία» τη φωνή σου
    λεβέντη πάρε με μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν πατριώτη ένας λαός
    ένας μεγάλος τοπικός εχθρός.

    Θέλανε νά `χουν όλοι το σπιτάκι τους καθημερινά το μεροκαματάκι τους νά `χουν ακόμα κι άμα θα κακογεράσουν μια συνταξούλα για να μην πεινάσουν.

    Νιώθεις πατριώτη τι εχθρός
    ήταν τούτος ο παλιολαός...

    Θέλανε να μην περπατούν στα τέσσερα να σκέφτονται και να μιλούν ελεύθερα να κυβερνάει αυτός που θά `χουνε διαλέξει
    κανένας πια να μην τους κοροϊδέψει.

    Νιώθεις πατριώτη τι εχθρός
    ήτανε τούτος ο παλιολαός...

    Θέλαν το νόμο φίλο κι όχι φύλακα
    να μη φοβούνται πια τον χωροφύλακα
    την περηφάνια τους κανείς να μην πληγώνει ούτε την πόρτα τους να ξεκλειδώνει.

    Νιώθεις πατριώτη τι εχθρός
    ήτανε τούτος ο παλιολαός...

    Όνειρα χίλια μέσα στο κεφάλι τους
    τ’ αποθηκεύανε στο προσκεφάλι τους. Χρόνια καλύτερα ελπίζανε να `ρθούνε το σήμερα οι ληστές δεν εχτιμούνε.

    Νιώθεις πατριώτη τι εχθρός
    ήταν τούτος ο παλιολαός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση