GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάννης Μπουρούσης: "Δείξαμε χαρακτήρα, και καλύτερα να μην πω τι άλλο δείξαμε..."

Ο Γιάννης Μπουρούσης μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού τόνισε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε χαρακτήρα και ευχαρίστησε όλους όσοι τον...



Ο Γιάννης Μπουρούσης μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού τόνισε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε χαρακτήρα και ευχαρίστησε όλους όσοι τον εμπιστεύτηκαν.

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε για την πρόκριση της Ρεάλ στην κάμερα της NOVA: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους πέρσι μου δείξανε εμπιστοσύνη και με φέρανε στην ομάδα. Για πρώτη φορά μιλάω γι’ αυτό και είμαι χαρούμενος που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Θα είμαστε στο Final Four, θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και έχουμε ήδη σηκώσει το Κύπελλο. Σήμερα ήταν ένα δυνατό ματς, όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός».

Ο Μπουρούσης συνέχισε: «Η ομάδα μου δούλεψε σωστά. Ήταν δυνατό για εμένα που παίξαμε με τον Ολυμπιακό. Δουλέψαμε σωστά παρότι χάσαμε τα δύο παιχνίδια. Δείξαμε χαρακτήρα, και καλύτερα να μην πω τι άλλο δείξαμε... Γιατί κάποιοι μας είχαν αποκλείσει μετά από το δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα. Είχαμε καρδιά και χαρακτήρα δείξαμε χαρακτήρα κι αποδείξαμε πολλά σε αυτούς που πίστευαν πως είχαμε ήδη αποκλειστεί μετά το 2-2. Στην Αθήνα και εδώ στο πέμπτο ματς δεν αισθανόμουν την πίεση των πρώτων αγώνων. Είναι δύσκολο να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα, όποια ομάδα θα είναι πιο τυχερή στο τέλος θα τα καταφέρει».
gazzetta.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση