GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακυκλώνω πρώτα μέσα στο σπίτι μου – μπουκάλια ψεκασμού!

Ανακυκλώνω πρώτα μέσα στο σπίτι μου – μπουκάλια ψεκασμού! Φιλενάδες σκεφτείτε πριν πετάξετε κάποια άδεια συσκευασία και αναζητ...



Ανακυκλώνω πρώτα μέσα στο σπίτι μου – μπουκάλια ψεκασμού! Φιλενάδες σκεφτείτε πριν πετάξετε κάποια άδεια συσκευασία και
αναζητήστε δημιουργικούς τρόπους για μια νέα χρήση της.

Από σήμερα μην πετάτε τα μπουκάλια υγρών καθαριστικών, που έχουν προωθητική αντλία ψεκασμού. Τα ξαναχρησιμοποιούμε, γεμίζοντάς τα με τις εξής επιλογές :

• Βάζοντας νερό, ψεκάζω τα ρούχα για εύκολο σιδέρωμα, ή καταβρέχω τα φύλλα των λουλουδιών .

• Αναμειγνύοντας νερό με αιθέρια έλαια της αρεσκείας μου θα έχω ένα αποσμητικό χώρου.

• Αναμειγνύοντας υγρό για τα πιάτα (λίγο εάν είναι παχύρευστο), νερό και ξύδι έχω ένα πολύ αποτελεσματικό καθαριστικό για τα λύπη και τις βρωμιές της κουζίνας. 2 μέρη νερού 1 ξύδι και λίγο υγρό για τα πιάτα.

• Για τα έπιπλα και τα ξύλινα πατώματα, χρησιμοποιώ νερό με υγρό για τα έπιπλα, στις αναλογίες διάλυσής του.

• Για να καθαρίσω τον κρυστάλλινο πολυέλαιο, τον ψεκάζω με φωτιστικό οινόπνευμα και στη συνέχεια τον σκουπίζω με ένα μαλακό πανί.

• Για τα άλατα στο μπάνιο αναμειγνύω νερό, ξύδι και σόδα μαγειρική. 2 μέρη νερού, 1 ξύδι και 1 κουταλιά της σούπας σόδα. Για σκληρή βρωμιά από άλατα, χρησιμοποιώ σκέτο ξύδι με σόδα.

pentapostagma.gr

1 σχόλιο

  1. Τι νομίζετε, κύριοι της ΝΔ, της Ελιάς και του δεκανικιού σας Ποταμιού ( αφού η Δημάρ διαλύθηκε ) ; Ότι με τα χρήματα των 500 έως 800 ευρώ θα εξαγοράσετε το κόσμο ; Με 3 ευρώ την ημέρα ανά οικογένεια πιστεύετε ότι θα κατεβάσουν ξανά τα σώβρακα για να συνεχίσετε όσα κάνετε στο 90% των Ελλήνων εδώ και 4 χρόνια με περικοπές, φόρους και χαράτσια;

    Καμία ψήφος σε υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες, δεκανίκια της φορομπηχτικής κυβέρνησης των διαπλεκομένων. Μη ψηφίσετε Νδ, Ελιά, Ποτάμι, Δημάρ, Λάος. Κάθε ψήφος θα μετατραπεί , μετά τις εκλογές, σε νέες περικοπές, απολύσεις, ανεργία, νέους φόρους, χαράτσια σε ακίνητα και αγροτεμάχια, αυτοκίνητα, στη ΔΕΗ, παντού. Όσα σας δίνουν θα σας τα πάρουν πολλαπλάσια, όπως κάνουν εδώ και 4 χρόνια λεηλασίας. Μας θεωρούν δεδομένους. Μας θεωρούν "ηλίθιους ραγιάδες" των πολιτικών τζακιών. Σηκώστε, Έλληνες, το κεφάλι. Όλοι στις κάλπες να τους μαυρίσουμε. Έχουμε 1 μήνα μπροστά μας να σαρώσουμε τη πολιτική σαπίλα που χρεοκόπησε το 90% των Ελλήνων. Και στις 3 κάλπες μαύρισμα. Οι υποψήφιοι τους να μην βρίσκονται στο β' γύρο. Ψηφίστε υποψηφιότητες τέτοιες που θα πετάξουν από το β΄γύρο τους υποψηφίους της ΝΔ και του Πασοκ, φανερούς ή ψευτοανεξάρτητους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση