GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκλημα μεταξύ αλλοδαπών στο Λουτράκι

Η εορταστική ατμόσφαιρα φαίνεται πως δεν άγγιξε δυο αλλοδαπούς συγκάτοικους στο Λουτράκι, που άρχισαν να διαπληκτίζονται λόγω προσωπ...


Η εορταστική ατμόσφαιρα φαίνεται πως δεν άγγιξε δυο αλλοδαπούς συγκάτοικους στο Λουτράκι, που άρχισαν να διαπληκτίζονται λόγω προσωπικών διαφορών και δεν άργησαν να βγάλουν μαχαίρια, με αποτέλεσμα ο ένας να πέσει νεκρός.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο αιματηρός καυγάς το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, ωστόσο οι δυο ένοικοι του διαμερίσματος ήρθαν στα χέρια και ο 33χρονος Αλβανός τραυμάτισε στο πόδι με το μαχαίρι του τον 54χρονο Ρουμάνο που σωριάστηκε αιμόφυρτος με ακατάσχετη αιμορραγία, καθώς είχε τρωθεί η κεντρική αρτηρία.
Πανικόβλητος ο δράστης ειδοποίησε ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματισμένο άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου υπέκυψε λόγω της απώλειας αίματος. Ο 33χρονος συνελήφθη από άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου, το μαχαίρι που χρησιμοποίησε βρέθηκε στο διαμέρισμα και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση