GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τον Νασιώκα στη Λάρισα η α' επιλαχούσα της ΝΔ...

Με τον Έκτορα Νασιώκα η Μαίρη Καμηλαράκη Η Α΄ επιλαχούσα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Μαίρη Καμηλαράκη, γνωστή και αγαπητή στην κοινω...


Με τον Έκτορα Νασιώκα η Μαίρη Καμηλαράκη
Η Α΄ επιλαχούσα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Μαίρη Καμηλαράκη, γνωστή και αγαπητή στην κοινωνία της Λάρισας, επισκέφθηκε τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Έκτορα Νασιώκα και του ανακοίνωσε την απόφασή της να αποδεχθεί την πρότασή του και να συστρατευθεί δίπλα του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

«Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την τιμητική πρόταση της Δημοτικής Παράταξης «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» και του φίλου μου Έκτορα Νασιώκα να αγωνιστώ δίπλα του στη μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε τη φορά των πραγμάτων στη Λάρισα. Με τη συμπλήρωση της δεκαετούς πολιτικής μου πορείας με ήθος, εντιμότητα και ειλικρίνεια, στοιχεία που χαρακτηρίζουν και τον Έκτορα, έναν άνθρωπο έντιμο, ειλικρινή με ιστορία στην πόλη μας, που είχε πάντα το θάρρος να αγωνίζεται για τις ιδέες του και να παίρνει δύσκολες αποφάσεις, όπως αυτή, που παραιτήθηκε πριν τρία χρόνια διαχωρίζοντας τη θέση του από τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος και παραδίδοντας την βουλευτική του έδρα ως μέγιστη πράξη συνείδησης, συστρατεύομαι», δήλωσε η κα Καμηλαράκη και συνέχισε λέγοντας: «Η νέα ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» με εκφράζει απόλυτα και θα αγωνιστώ δίπλα στον Έκτορα με όλους τους υποψηφίους της παράταξης για να πετύχουμε τους εκλογικούς στόχους πρώτα και στη συνέχεια να υπηρετήσουμε το Λαρισαϊκό Λαό, φέρνοντας ένα άλλο κλίμα ελπίδας και ανάτασης για όλους τους πολίτες της Λάρισας και ολόκληρου του Δήμου μας.»

Ο κ. Έκτορας Νασιώκας από την πλευρά του δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα και για τη δημοτική μας παράταξη, την «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ», η συστράτευση μαζί μας της κας Μαίρης Καμηλαράκη. Η Μαίρη είναι ιδιαιτέρως σημαίνον στέλεχος της Λαρισαϊκής κοινωνίας και έχει τεράστια πολιτική, πολιτιστική, επαγγελματική και κοινωνική δράση. Προσωπικά τη γνώρισα από κοντά την περίοδο που ήμασταν συνυποψήφιοι διαφορετικών πολιτικών χώρων και την εκτίμησα ιδιαιτέρως. Αυτό που τη διακρίνει και την κάνει ξεχωριστή δεν είναι μόνο η μεγάλη εμπειρία της στη διοίκηση και η αποτελεσματικότητά της, αλλά κυρίως το ήθος, οι αρχές και ο αξιακός κώδικας που χαρακτηρίζει και διέπει κάθε πράξη της ζωής της. Αυτές οι αρχές και αξίες την καταξίωσαν ευρύτατα σαν πολύ σημαντική προσωπικότητα. Οι ίδιες αρχές την έφεραν στην «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ». Η παρουσία της κας Καμηλαράκη, πέραν του ότι κοσμεί και δυναμώνει αφάνταστα την παράταξή μας, βάζει και μια επιπλέον σφραγίδα στο ευρύτατο και ανεξάρτητο του χαρακτήρα της, από κάθε είδους δεσμεύσεις σε συμφέροντα, κομματικές λογικές και συστήματα. Ο αγώνας που ξεκινήσαμε για αλλαγή, για ανατροπή της στασιμότητας, της αδράνειας και της παρακμιακής πορείας των πραγμάτων της πόλης μας και για δημιουργία μιας άλλης προοπτικής ελπίδας, ανάπτυξης και προκοπής για όλους τους Λαρισαίους, με την παρουσία της Μαίρης Καμηλαράκη δυναμώνει και καθίσταται αποτελεσματικότερος.»

Η κα Καμηλαράκη είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός Ε.Μ.Π., πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ, πτυχιούχος της Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας, με μεταπτυχιακό δίπλωμα της Ιατρικής Λάρισας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Εφαρμοσμένη Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή, με μεταπτυχιακές σπουδές της Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. και υποψήφια Διδάκτωρ. Έχει μεγάλη πολιτιστική και πολιτική δράση και στις τελευταίες εθνικές εκλογές πολιτεύτηκε με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και είναι σήμερα πρώτη επιλαχούσα βουλευτής.
http://kinimaelpidas.gr/?p=478

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση