GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ένδειξη εμπιστοσύνης στις προσπάθειες των Ελλήνων»

Την ικανοποίησή του για την «επιτυχημένη επιστροφή της Ελλάδας στις χρηματοπιστωτικές αγορές» εκφράζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκο...

Την ικανοποίησή του για την «επιτυχημένη επιστροφή της Ελλάδας στις χρηματοπιστωτικές αγορές» εκφράζει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο από τις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σουλτς τονίζει ότι η «σημερινή επιτυχημένη έκδοση ελληνικών ομολόγων» είναι ένδειξη εμπιστοσύνης στις προσπάθειες που έχουν κάνει η Ελλάδα και η ευρωζώνη για να αφήσουν πίσω τους την κρίση χρέους.

Ο ίδιος τονίζει ότι πρόκειται για «βήμα προς την κανονικότητα και τη σταθερότητα» και πως είναι επίτευγμα για τον ελληνικό λαό που έπρεπε να υπομείνει σκληρές μεταρρυθμίσεις. Ωστόσο, ο Μ. Σουλτς σημειώνει ότι η πλήρης επιτυχία θα έρθει όταν οι Έλληνες πολίτες αρχίσουν να βλέπουν βελτιώσεις στο βιοτικό τους επίπεδο και όταν η ανεργία μειωθεί σημαντικά.

Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Τρομοκράτες ……..
    Τι είναι ΟΙ τρομοκράτες στην Ελλάδα?

    ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!
    ΚΑΙ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ……. Γιατί σίγουρα δεν μπορεί το Ελληνικό κράτος να βγαίνει και να πανηγυρίζει μετά από κάθε τρομοκρατική ενέργεια!!!
    Και επί το λαΪκότερον Ο,ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…..ΕΝΑΣ ΚΑΠΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΕ Η Α Λ Η Θ Ε Ι Α ……..

    Οι Αμερικάνοι πρέπει να αποφασίσουν, θέλουν την Ουκρανία Ρωσική ή Γερμανική? Αν θέλουν το δεύτερο καλό είναι να προετοιμάζονται πρακτικά για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, δηλαδή να αρχίσουν κατ' αρχήν να κατασκευάσουν μερικές δεκάδες εκατομμύρια φέρετρα για τους στρατιώτες τους έστω και εξαϋλωμένους.
    Από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας που τόσο μόχθησαν, μάλλον σπρωγμένοι από Γερμανούς πράκτορες εντός των πολιτικών τους δομών, ο μόνος ωφελημένος είναι η Γερμανία και ο πιστός της σύμμαχος η Τουρκία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση