GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιώργος Κανέλλης νέος Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Κανέλλης εξελέγη νέος Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας μετά τη σχετική...



Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Κανέλλης εξελέγη νέος Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας μετά τη σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη κατά τη σημερινή 6η συνεδρίαση του Σώματος στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος».
Η απόφαση για εκλογή νέου προσώπου σε αυτή τη θέση ήταν επιβεβλημένη εξαιτίας της παραίτησης του επικεφαλής της παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» Κώστα Παπακωνσταντίνου από μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος είχε εκλεγεί Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Να σημειωθεί πως το νέο μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Κανέλλης, ορκίστηκε μετά την παραίτηση του κ. Παπακωνσταντίνου, ως επικεφαλής της παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση