GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαμία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε φορτηγά

H επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο τσιγγάνων λίγο μετά την κλοπή του φορτηγού μιας 62χρονης από περιοχή της Λαμίας, οδήγησε στην εξάρθρωση κ...


H επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο τσιγγάνων λίγο μετά την κλοπή του φορτηγού μιας 62χρονης από περιοχή της Λαμίας, οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος που είχε γίνει πραγματικός εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες παρόμοιων οχημάτων με τις συστηματικές κλοπές που διέπραττε από τον Σεπτέμβριο του 2013.
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας απέδωσαν το κλεμμένο όχημα στην ιδιοκτήτριά του και πέρασαν χειροπέδες στους δράστες ηλικίας 33 και 28 χρόνων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία. Τουλάχιστον ένας ακόμη συνεργός τους αναζητείται.
Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος, ένα κατσαβίδι και έξι αντικλείδια που χρησιμοποιούσαν για την παραβίαση των οχημάτων. Στο πλαίσιο της έρευνας, αποκαλύφθηκε ότι οι δράστες είχαν κλέψει άλλα οκτώ φορτηγά από περιοχές της Λαμίας και των Δημοτικών Διαμερισμάτων Ηράκλειας, Δαμάστας και Κόμματος, αλλά ακόμη τα κλεμμένα οχήματα δεν έχουν εντοπιστεί και οι αστυνομικοί τα αναζητούν.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση